Рубрики: Цікаве

Цей томат сіяла і буду сіяти завжди: найсолодший і соковитий. Найкращі сорти для зберігання на всю зиму

Обираючи сорт овочів, які хочете посадити на своєму городі, важливо не лише оцінити смакові якості, але й звернути увагу на терміни дозрівання та якість зберігання.

Виростити помідори на своїй ділянці – справа нелегка. Таке заняття потребує наявності особливих знань та постійного прагнення городника до розвитку. Перш ніж посіяти томати на розсаду та запустити процес їхнього вирощування, потрібно обрати сорт, з яким ви будете працювати. Розповідаємо про найкращі варіанти, які точно порадують вас і безпосередньо у процесі дозрівання, і вже під час дегустації страв, приготованих на основі вирощених власноруч плодів.

Найкращий сорт помідорів

Аби овочі не хворіли та приносили щедрий врожай, часом не потрібно вдаватись до особливих хитрощів, як от, наприклад, постійна обробка від шкідників або удобрення чи не кожного дня. Іноді достатньо правильно обрати сорт томатів – і рослина буде плодоносити цілий сезон, а від вас знадобиться мінімальне втручання для поливу та сезонного внесення підкормки. Експерти назвали найкращі сорти помідорів.

Який сорт помідорів обрати для посіву навесні – перелік найкращих сортів, які лежатимуть усю зиму

Якщо ви не хочете довго мучити себе питанням, чи приживеться помідор на вашій ділянці, радимо обрати сорт “Де-барао царський”. Цей невибагливий вид томатів відрізняється своєю універсальністю, адже він легко приживається в будь-якому ґрунті. Плоди виростають акуратної форми, але водночас великими. М’якота ніжна та смачна, а шкірка пружна та легко витримує консервацію.

Який сорт помідорів обрати для посіву навесні – перелік найкращих сортів, які лежатимуть усю зиму

У разі якщо вам потрібно багато врожаю, зверніть увагу на сорт “Цукровий бізон”. Такі помідори виростають доволі великими, рожевими та мають форму, схожу на серце. Вони стійкі до хвороб, а тому майже не існує шкідників і захворювань, що можуть здолати ці томати. Городники особливо відзначають ніжний і цукристий присмак, щільну “серединку” та яскравий аромат.

Поділитися