Оце я розумію диво-засіб: плями відіпрала, біле відбілила, воду пом’якшила, порошок зекономила. Беру дріжджі

Ми пропонуємо міксувати і часом замінювати брендові відбілювачі наведеними нижче інгредієнтами, які допомагали ще нашим бабусям тримати свої речі в чистоті та порядку.

Так, дріжджі можуть виводити плями на тканинах, особливо якщо їх не вивести вчасно. Це стосується переважно тканин, таких як: шовк, вовна або бавовна. Дріжджі містять ферменти, які можуть розкладати органічні речовини. Спосіб, за допомогою якого можна відбілити речі та вивести плями, використовуючи дріжджі та пральний порошок. Сьогодні, ми хочемо запропонувати вам дуже несподіваний спосіб, за допомогою якого можна відбілити білі речі! Цей спосіб чудово прибирає жовтизну, сірість із білих речей та плями. Спосіб дуже незвичайний, тому що основний компонент не миючий засіб, а засіб з кулінарії. Тому сьогодні будемо експериментувати! Нам необхідний один пакетик дріжджів. Вага пакетика 11 г.

Експерти розкрили секрет: як ефективно відбілити білі речі
Експерти розкрили секрет: як ефективно відбілити білі речі

Додавати потрібно дріжджі разом із порошком у пральну машину, прати необхідно при температурі не вище 40 градусів. Пральний порошок можна будь-який, яким ви користуєтеся. Рушники стануть набагато світлішим, без сірості та жовтизни. Вам сподобається такий спосіб дуже, речі дійсно виглядатимуть новішими, свіжішими, тому скористайтеся порадою, впевнені, що вона вам сподобається! Дріжджі дуже корисні у пранні одягу через їхні властивості: усунення запахів і м’якого очищення. Ось кілька способів використання:

Домашній засіб для прання: ви можете зробити домашній засіб для прання, додавши дріжджі до гарячої води, соди та ефірних масел. Це може бути ефективним засобом для видалення плям і запахів. Дріжджі допомагають розкласти органічні плями, такі як кава або трав’яні плями. Використання у відпарювачі: додавання дріжджів до відпарювача допоможе зм’якшити тканину та забезпечити м’яке очищення. До речі, можна скористатися і розпушувачем, із ним ще простіше. Потрібно 1 пакетик додати в лоток до прального порошку та все.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини