Рубрики: Цікаве

Додала це надійне підживлення в лунку: засіб, від якого кабачки сходять з розуму. Зібрали по 80 кг з грядки

Кабачки - це та культура, на яку спочатку всі чекають, а потім не знають, куди подіти. Так, принаймні у досвідчених городників. Але чимало тих, хто тільки-но починає свій шлях у землеробстві.

Спробуйте обов’язково і вже цього сезону збиратимете врожай тачками з 2-3 кущів. Цей унікальний компонент дає величезну форму в зростанні кабачків. І ви отримаєте врожай стабільно на 2 тижні раніше. Для посадки кабачків найкраще вибирати місце на височині. Ідеальне облаштування теплої високої грядки. Чудово ростуть ці велетні і на компостній купі. Найголовніша умова – щоб ногам тепло було. Коренева система кабачків добре розвивається лише у теплій землі.

Друга важлива умова – нейтральна pH реакція ґрунту. Тому бажано з осені провести розкислення ділянки шляхом внесення доломітового борошна. Приблизно 500 мл 1 м2. Якщо ви цього не зробили, то внесіть зараз, за ​​пару днів до посадки по 200 мл золи. У лунку при посадці кабачків можна покласти різні добрива, які допоможуть рослині добре рости та розвиватися. Деякі з найбільш ефективних добрив для кабачків включають:

  • азотні комплекси – такі як сечовина або сульфат амонію, які допоможуть рослині швидко розвинути листя та квіти;
  • калійні добрива – такі як сульфат калію або деревна зола, які дозволять рослині швидко нарощувати плоди;
  • кальцієві добрива – такі як вапняк або доломітове борошно, які дадуть можливість рослині зміцнювати своє коріння і захищати їх від пошкоджень.

Важливо розуміти, що кожна земельна ділянка має свої особливості, тому необхідно вибирати добрива, що підходять саме для вашої ділянки.

Підживлюємо кабачки правильно: поради спеціалістів

Розсаду висаджено

Це загальні рекомендації, на які ви можете орієнтуватися при складанні добавки для посадки кабачків на ділянці. Ми вам рекомендуємо ще один компонент, який абсолютно безкоштовний і доступний всім без винятку. Але саме він запускає швидке зростання вегетативної маси і кореневої системи після висадки. Відбувається це за рахунок виділення тепла та вуглекислоти. Це активує процеси закладки жіночих квітів та пустоцвіту на таких кущах практично не буває. Добавка ця проста – це нарубана кропива.

Поділитися