Чоловік бере звичайний канцелярський степлер: за пів години проблема з бур’янами вирішена. Ну золоті руки

Проблема бур'янів на ділянці – вічна і вирішити її раз і назавжди точно не вдасться. Беремо звичайний канцелярський степлер, і за пів години проблему з бур'янами на городі вирішено.

Але можна хоча б спробувати спростити собі догляд у майбутньому, мінімізувавши видалення бур’янів. Думаю всім траплялися заголовки на популярних кулінарних каналах на кшталт “Заливаю відро картоплі склянкою молока – чоловік плаче та просить приготувати цей суп ще”. І ось цей заголовок – з тієї ж опери, але правда в його назві все ж таки є: найпростіший канцелярський степлер, який дійсно допоможе вирішити проблему з бур’янами на грядках.

Грядки на ділянці, крім теплиці, повинні бути: як мінімум для зелені та полуниці (або садових суниць). Сам каркас грядок – з терасної дошки. Щоб бур’яни зайві не лізли на доріжках між ними, та й щоб у землю не йшов добрий насипний ґрунт, краще застелити все щільним агроволокном.

Багато хто каже, що безглуздо в грядки укладати агроволокно, мовляв бур’яни і так насіються по вершині. Але тут є 2 нюанси: по-перше, агроволокно стримає зростання бур’янів, які є під ним. По-друге, грядки потрібно заповнювати гарним чорноземом, додавши туди чимало добрив та розпушувачів. І щоб це все не йшло вниз (у тому числі при перекопуванні), агроволокно теж допоможе. Просто так залишати стики агроволокна погано: їх постійно роздмухуватиме вітром, ходити незручно (ще спіткнутися і ноги переламати на грядках не вистачало).

Порада експертів: як позбутися бур'янів за 30 хвилин
Порада експертів: як позбутися бур’янів за 30 хвилин

Степлер в руки – і вперед

Отут нам допоможе найпростіший канцелярський степлер. Буквально за пів години можна скріпити усі ці полотна агроволокна, зручно ходити, нічого не рветься і не чіпляється за ноги. Ну ось зовсім інша справа ж! Сам процес складний тільки тому, що робити все доводиться, повзаючи на колінах: у місцях стику агроволокна, загортаємо обидва полотна в трубочку, щоб у результаті вийшов рулетик і скріплюємо його степлером. Так і бур’яни не проростуть, і агроволокно не розійдеться. Часу процес займає дуже мало, а результат очевидний!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини