Рубрики: Цікаве

Просто засипала 1 ложку, пішла, прийшла – унітаз білий і сяє як зуби Тома Круза. Вау-спосіб від нальоту

Бажаєте, аби ваша сантехніка знову засяяла блиском, як нова? Пропонуємо розглянути простий, але ефективний метод очищення фаянсу та кераміки.

З кожним днем наша улюблена сантехніка може втрачати свій первозданний блиск через накип, жовті плями сечових відкладень та інші забруднення. Але чи знали ви, що є простий та ефективний спосіб привести її до стану нової за допомогою всього кількох простих інгредієнтів та меламінової губки?

Оцет та сода: два магічні інгредієнти

Експерти назвали засіб для відбілювання старої сантехніки

Оцет та сода вже давно відомі своїми чудотворними властивостями для чистки та дезінфекції. Правильно поєднані, вони стають неймовірно потужним засобом для видалення накипу та навіть іржі з сантехніки.

У мисці змішайте рівні частини засобів, щоб створити пастоподібну консистенцію. Дочекайтеся, поки пройде хімічна реакція (кислота “гасить” карбонат натрію). Далі намажте засобом усі забруднені ділянки унітаза чи ванни, особливу увагу звертаючи на накип та жовті плями.

Залиште розчин працювати протягом 15-20 хвилин, щоб він зміг проникнути та розчинити забруднення. Можна протримати суміш і годину — усе залежить від того, наскільки сильно ваша сантехніка покрита плямами.

Експерти назвали засіб для відбілювання старої сантехніки

Після відведеного часу використайте меламінову губку, щоб протерти забруднені поверхні. Саме вона володіє м’якими абразивними властивостями, які допомагають ефективно відмити навіть застарілі плями.

Виготовлена з мікроскопічних пористих частинок, губка, має кілька переваг, які роблять її ідеальним інструментом для чищення сантехніки зокрема вона підходить для різних поверхонь, включаючи пластик, кераміку та метал. Її використання дозволяє швидко й ефективно очистити сантехніку без великих зусиль.

Поділитися