Дайте це в липні моркві, і отримаєте врожай, від якого тріщатиме погреб, а лопати будуть ломитися: вау-ефект

Торік моїй бабусі вдалося зібрати фантастичний урожай моркви завдяки відмінному липневому підживленню, яке порадив сусід. Морква виросла великою, рівною, дуже солодкою та здоровою.

Це підживлення базується на дріжджах та дріжджових грибках, які, як виявилося, мають чудовий вплив на ґрунт і рослини.

У ґрунті грибки дріжджів починають швидко розмножуватися, виділяючи речовини, що сприяють зростанню плодів моркви. Натуральні корисні бактерії обробляють ґрунт та стимулюють зростання коренеплодів, діючи як стимулятор зростання. Дріжджі заповнюють нестачу фосфору та азоту, підвищують імунітет моркви, і після підживлення як бадилля, так і коренеплоди починають рости дуже інтенсивно.

Для підживлення можна використовувати як сухі, так і пресовані дріжджі. Спочатку потрібно підготувати кропиву, яку кладуть у відро до половини обсягу, заливають водою, додають півкілограма деревної золи та 100 грамів сухих дріжджів. Кропиву попередньо заливають водою і настоюють протягом тижня, щоб вона добре перебродила.

Городники розповіли про липневе підживлення моркви
Городники розповіли про липневе підживлення моркви

Після додавання дріжджів і золи настій залишають ще на один тиждень, щодня помішуючи. Через 7 днів, коли підживлення буде готове, його ретельно проціджують, розбавляють чистою водою у пропорції один до десяти і вносять під рослину. Таке підживлення можна робити тричі за сезон — перший раз після появи сходів, вдруге в середині липня, а втретє ближче до збору моркви в першій половині серпня.

Цей засіб підходить для більшості овочів на ділянці, але на моркві результати вражають найбільше! Дотримуючись цих порад, можна отримати здоровий і багатий урожай моркви, що порадує своїм смаком та якістю.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини