Перетворіть звичайну воду на еліксир росту для часнику: результати вразять все село. 6-крокова шпаргалка

Щоб набір маси зубчиків часнику відбувався максимально інтенсивно, необхідно правильно підгодовувати його в липні. Це дозволить зібрати чудовий урожай ароматних і великих овочів.

Насамперед, слід використовувати підживлення суперфосфатом, яке дає чудовий результат для багатьох городніх культур, і часник – не виняток. Для цього беремо дві столові ложки суперфосфату та розчиняємо їх у відрі води. Підживлювати розчином у такій концентрації потрібно тільки під корінь, а для обприскування слід зменшити вміст суперфосфату вдвічі.

Також можна використовувати хлористий калій із сечовиною. У комбінації ці речовини посилюють дію один одне. Беремо по 10 грамів кожного інгредієнта, розчиняємо у відрі води та поливаємо під корінь після заходу сонця.

Ефективним підживленням є коров’як, який сприяє набору маси часнику та зростанню головок. Для приготування настою потрібно залити третину ємності гноєм і додати води до верху. Настоюємо наш “еліксир” 10 днів і розводимо з водою у пропорції 1:10.

Експерти розповіли, чим найкраще підживлювати часник в липні
Експерти розповіли, чим найкраще підживлювати часник в липні

Аміак також допоможе підгодувати часник і відлякати шкідників. Його можна купити в аптеці за невеликі гроші. Для приготування розчину розводимо 25 мілілітрів аміаку на 10 літрів води і поливаємо часник під корінь.

Якщо рослини почали жовтіти, необхідно використовувати сіль. Робимо розчин із відра води та трьох ложок солі, і проливаємо ним по всій грядці.

Наприкінці підживлення можна використовувати деревну золу, яка містить велику кількість корисних речовин, що збільшують розмір головок часнику. Для цього беремо склянку золи, наполягаємо її в десяти літрах води протягом декількох днів, проціджуємо та проливаємо часникові грядки.

Дотримуючись цих порад, можна виростити чудовий урожай здорового і великого часнику!

Популярне

Подібні новини