Кухар в ресторані запропонував прибрати 2 “базові” продукти з фаршу для котлет – вони забирають соковитість

Здавалося б, готувати фарш на котлети вміють навіть учні середньої школи. Насправді ми часто додаємо "базові" продукти, які роблять закуску сухою.

У кожної господині існують власні сімейні рецепти приготування тих чи інших страв. Комусь подобається додавати у борщ квасолю, а хтось не може собі уявити котлет без моркви. Насправді ж існують продукти, які краще не додавати для фаршу. Кулінари запевняють – якщо послухаєте їхні поради, то в результаті отримаєте дуже ніжну, соковиту та смачну закуску до столу.

Які продукти прибрати з фаршу

Звісно, перший продукт, який робить котлети сухими – це хліб. Комусь смак закуски з додаванням м’якоти випічки подобається, але це не скасовує того факту, що котлети в результаті виходять не такі розсипчасті та соковиті, як могли б. Раніше у фарш для котлет хліб додавали для значної економії – м’яса потрібно було використовувати мало, а котлеток виходила ціла гора.

Популярні продукти для фаршу на котлети можуть зробити їх сухими – подробиці та пояснення
Популярні продукти для фаршу на котлети можуть зробити їх сухими – подробиці та пояснення

Ще один неочевидний і доволі неочікуваний продукт, який може зробити котлети сухими – це курячі яйця. Господиням важко уявити без цього інгредієнта смачний фарш. А ось кулінари радять спробувати – ризикнути та приготувати котлети без яєць. Річ у тім, що білок і жовток мають властивість склеювати фарш, у результаті готова закуска виходить надто щільною та доволі сухою.

Популярні продукти для фаршу на котлети можуть зробити їх сухими – подробиці та пояснення

Цибуля може стати помічником, а може навпаки нашкодити котлетам. Річ у тому, що цей інгредієнт важливо дуже дрібно нарізати, а краще і взагалі пропустити через м’ясорубку. Якщо цибуля в котлетах буде нарізана великими шматочками, то існує ризик отримати “грубу” закуску. А ось правильно подрібнена цибуля тільки додасть соковитості вашому фаршу і, відповідно, котлетам.

Популярне

Подібні новини