Складіть цифри дати свого народження і дізнайтеся про прихований дар: магія поза Хогвартсом

Ваша дата народження — це не випадковість, яку можна виправдати "а так вийшло". Насправді навіть час вашої появи на світ кардинально впливає на ваше життя.

Дату народження ми не обираємо. Вона обирає нас. А фахівці зазначають, що дата народження відіграє важливу роль в житті кожної людини. А цифри дня, коли ви народилися, можуть розповісти вашу долю та внутрішні особливості.

Аби зрозуміти свій дар, вам варто скласти цифри дати вашого народження. Наприклад, якщо ви народилися 2 січня 1983 року, то слід додати кожну цифру так:

2 + 1 + 1 + 9 + 8 + 3 = 24

2 + 4 = 6

Отже, ваша магічна цифра — 6.

А що вони означають та який магічний дар приховують?

Цифра 1 — чари

Вашим даром є прояв волі та відваги.

Цифра один означає творіння, тому заведено вважати, що люди, які народилися під одиницею, мають найбільш потужні магічні сили та володіють ключем до царства магії.

Також у вас значна сила волі, проте фахівці не радять використовувати її задля власної вигоди за допомогою маніпуляцій людьми.

Цифра 2 — емпатія

Вашим даром є мрії та інтуїція.

Ви чутливі до енергії навколо. Навіть більше, ніж інші люди, тому з раннього віку прояв емпатії та вміння відчувати інших людей для вас є звичною справою.

Вашим даром ви можете полегшувати життя інших людей, виліковуючи їхній біль. А щоб набратися сил якомога швидше вам варто побути наодинці з природою та відчути єднання з нею.

Цифра 3 — місяць, що перебуває у 3 фазах

Вашим даром є створювати та водночас руйнувати.

Ви засіб та провідник Триєдиної Богині, яка символізує любов, появу на світ та загибель. Тому заведено вважати, що в людей, народжених під цією цифрою, поєднують дві протилежні, але водночас взаємопов’язані сили створення та руйнування.

Вам слід бути обережними зі своїми бажаннями, адже вони мають значну силу втілюватися у реальність.

Дізнайтеся, яку магію приховує ваша дата народження
Дізнайтеся, яку магію приховує ваша дата народження

Цифра 4 — елементаліст

Вашим даром є елементальна магія.

Цифра чотири є символом єднання чотирьох стихій — Землі, Води, Повітря та Вогню. Тому ваша сутність чудово між ними балансує, допомагаючи проявлятися вашим розуму та раціональності.

Також на вас важко наслати прокляття, адже сили природи на вашій стороні. Вони вас оберігають та захищають.

Цифра 5 — спіритуаліст

Вашим даром є магія предків та контакт з духами.

Цифра 5 є символом Духа. Якщо ви народилися під цією цифрою, то маєте постійний контакт з царством духів. Для вас не є проблемою чи складнощами викликати когось з духовного царства задля спілкування. Тому з вас вийдуть чудові спіритуалісти.

Цифра 6 — послідовник Сонця

Вашим даром є зцілення та магія ритуалів.

Ця цифра символізує Сонце та все, що з ним пов’язують. Тому у вас всередині потужний потік енергії, який бере початок аж з центру нашої Сонячної системи. Ваша всемогутність та лідерські якості вражають.

Однак, пам’ятайте, що з великою силою приходить велика відповідальність. Тому користуйтеся нею з розумом, тим паче, що ваш дар – це зцілювати людей.

Що означає цифра вашого народження?
Що означає цифра вашого народження?

Цифра 7 — послідовник Місяця.

Вашим даром є бачити глибше та віщувати.

Ви ніби народилися і вже одразу знали все про ритуальну магію, адже володієте чистою енергією Місяця, тому робите все легко та інтуїтивно.

А ваші мрії зазвичай мають пророчий характер, тому будьте обережні, адже тільки почнете мріяти й це одразу збудеться.

Цифра 8 — традиційне чаклунство.

Вашим даром є знання алхімії та володіння маніпуляціями енергії.

Ця цифра є однією із найбільш магічних, тому ви наділені потужним даром, що може почати проявлятися ще з народження.

Також фахівці розповідають, що всередині вас є певний компас, що підказує, що варто робити, а щодо чого треба стриматися.

Цифра 9 — шаман.

Вашим даром є все та одразу.

У людей, народжених під цією цифрою, поєдналося усе з того, що було названо вище.

Ви бачите речі, як ніхто довкола, адже знаходитесь на точці, де все починається та закінчується.

Ви артистичні та творчі та дивитесь на все довкола нестандартно та з різних сторін. Тому маєте дар лікувати та зцілювати інших.

Також цифра 9 є символом смерті та відродження, тому ви відчуваєте надприродне та маєте можливість робити, які всі шамани: виходити зі звичного світу людей.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини