“Були важкі часи”: Ніна Матвієнко відверто зізналася, чому в паспорті стоїть не її дата народження

Виявляється, що Ніна Матвієнко народилася не 10 грудня, як записано в її паспорті, а 13. Її мати спеціально вказала не ту дату народження. Але чому вона так зробила?

Відома українська виконавиця Ніна Матвієнко народилася у тяжкий післявоєнний період 1947 року. Це був другий рік після Другої світової війни, коли Україна вкотре стала полем битви. При цьому зірка була п’ятим нащадком у родині, тому її батькам було дуже не просто прогодувати всіх дітей.

Тоді, коли 13 жовтня на світ з’явилася маленька Ніна, її мати записала датою народження доньки 10 жовтня. Ненька зробила так, аби отримати манну крупу, яку видавали лише тим, хто народився 10-го. А з їжею тоді були неймовірні складнощі, тому аби прогодувати 5 нащадків матір Ніни Матвієнко трохи схитрила.

Сама легендарна співачка зізнається, що вона святкує свій День народження 13 жовтня, одразу перед Покровою, як і казала їй з дитинства матір, не зважаючи на дату в паспорті. До речі, Ніна Матвієнка народилася в один день зі своїм старшим братом, але не за документами, звісно ж.

Ніна Матвієнко в молодості
Ніна Матвієнко в молодості

Що відомо про родину Ніни Матвієнко?

Новина про те, що Ніна Матвієнко розлучилася зі своїм чоловіком після 50 років шлюбу сколихнула минулого року всю Мережу. Тоді шанувальники були здивовані, адже вірили, що в пари все добре. Її колишнім обранцем був художник Петро Гончар, а ініціатором рішення розійтися стала вона.

Ніна Матвієнко зі своїм колишнім чоловіком
Ніна Матвієнко зі своїм колишнім чоловіком

Після того, як пара відзначила “золоте весілля” у березні, у кінці жовтня стало відомо про їхнє розлучення. Ніна Матвієнко зізнається, що в неї і болю уже не було на той час, бо саме вона майже все життя забезпечувала їхню родину. А тепер, на старості, їй цього точно не хочеться. Вона не жаліється на це, а зазначає, що їй дуже сумно, що обранець не був поруч та не допомагав з дітьми, коли це було необхідно.

У подружжя є троє дітей 49-річний художник Іван, що став ченцем, 48-річний Андрій та 41-річна донька Антоніна, яка добре відома нам своїми вокальними даними.

Діти Ніни Матвієнко
Діти Ніни Матвієнко

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини