Рубрики: Мода

Катерина Осадча показала свій педикюр: тренд 2023 року – спокійний нюд з натяком на натуральність

Відома українська телеведуча Катерина Осадча на своїй сторінці в Інстаграмі показала трендовий варіант педикюру. Знаменитість похизувалась акуратним дизайном нігтів

Шанувальники полюбили відому українську телеведучу Катерину Осадчу не лише за її талант і харизму, але й за відмінне почуття стилю. Знаменитість не втомлюється демонструвати своїм прихильникам стильні образи. Не відстає від трендів зірка й у питаннях, що стосуються манікюру та педикюру.

Раніше стилісти вже розповіли про головні тренди весни 2023 року. За інформацією, опублікованою фахівцями модної індустрії, тепер найбільше цінується натуральність й абсолютна природність. Якщо раніше до салонів краси приходили з проханнями зробити яскравий дизайн, то тепер запити дещо змінились – найбільшою популярністю користуються френч й інші класичні та стримані варіанти.

Телеведуча Катерина Осадча продемонструвала свій трендовий педикюр

Катерина Осадча також не відстає від трендів. Знаменитість часто надихає своїх шанувальників симпатичними нарядами, несподіваними та незвичайними поєднаннями. Подобається відомій українській телеведучій і стильний педикюр. Це її підписники з’ясували зовсім нещодавно.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість опублікувала фотографію, на якій засвітила дизайн своїх нігтів на ногах. Катерина Осадча зробила найтрендовіший педикюр весни 2023 року, обравши прозорий лак та мінімум прикрас. Нігтям відомої телеведучої придали акуратну форму та обмежились мінімальним оформленням.

Відома телеведуча показала найтрендовіший педикюр весни 2023 року

Нагадаємо, що стилісти неодноразово наголошували на тому, що педикюр – це заняття не лише естетичне, але й корисне для здоров’я. Ідеально робити його щомісяця. Необов’язково щоразу ходити до майстра, головне вміти придавати нігтям правильну форму, аби вони не вростали та не створювали зайвих проблем.

Поділитися