Рубрики: Стиль

Манікюр на зиму 2022-2023: топ-5 модних ідей для натхнення

Завжди потрібно слідкувати за трендами. В кожної пори року є свої модні тренди манікюру, тому зимовий період - предвісник нових кольорів та дизайнів.

Зима – це дуже магічна пора року, яка дивує нас своїми снігопадами та морозами. До такої пори року потрібно готуватися не тільки теплим одягом, але й знати про треди. Одним із трендів є манікюр. Ми покажемо вам, які дизайни найкращі для зими 2022-2023 років, щоб ви не пропустили новинки, які можуть вас зацікавити.

Для гострих і квадратних обирайте різні дизайни

В моду знову повертаються гострі та довгі нігті. Дизайни на таких нігтях краще робити світлими та трішки незвичайними. Підходять пастельні не дуже привертаючі увагу кольори, які вдало можуть міксуватися між собою.

Якщо ви любителька квадратної форми, то на таких нігтях рекомендується малювати мармур, який досі на перших позиціях трендів. Доповнити такий дизайн можна золотими елементами.

Також домінують цього сезону наклейки з різними мотивуючими фразами або фігурками. Зима – це про білий колір, тому кольорова гама повинна бути стримана та спокійна. Дозволяється використовувати темний синій, сірий або чорний кольори, щоб зробити якийсь акцент на нігтику.

У цьому сезоні тренди дуже різні

Макікюр з об’ємними фігурками також популярний. Якщо ваш майстер любить творити щось дивне, то попросіть його приклеїти вам на нігті щось таке, чого раніше ви точно не робили. Вам сподобається результат. Багатьом жінкам подобаються палички або дивакуваті кружельця. Враховуйте, що такий манікюр є не дуже практичним.

Класичні дизайни також не відстають. Це може бути французький макікюр, який можна доповними додатковою лінією, або цікаві акценти золота чи срібла на ваших нігтях. Ваша фантазія дозволяє робити вам що забажаєте, але головне – в міру.

Поділитися