Штани карго на піку популярності: колишня дружина 38-річного Остапчука Горняк носить модний тренд в Європі

Екс-дружина Володимира Остапчука Христина Горняк продемонструвала новий цікавий образ зі штанами карго. Дізнайтеся, як стилізувала їх зірка?

Попри розлучення, популярність Христини Горняк тримається на висоті. Вона ще за часів шлюбу з Володимиром Остапчуком почала активно вести сторінку в Інстаграмі, де ділилася особистими світлинами з шоуменом. Втім, час пройшов і зараз знаменитість повністю сконцентрована на собі та своєму саморозвитку.

Христина Горняк

Тепер для себе вона — номер 1 і пробує розвивати себе тепер у фешн-сфері. Нещодавно блогерка продемонструвала трендові образи, серед яких є вдале поєднання штанів карго, які стали просто фаворитами сезону літа 2023. Цей предмет гардероба успадкував найкращі модні віяння 2000-х і допомагає візуально видовжити силует, підкреслити талію.

Як носити штани карго?

Христина довела, що такі штани можуть носити навіть мініатюрні кралі. Підписники просто засипали зірку компліментами, не забувши дорікнути Володимиру Остапчуку про те, наскільки він помилився у виборі дружини… У коментарях написали:

  • “Вони супер, цій Каті ще рости і рости до нашої Кріс”
  • “Я не розумію Володимира і була шокована, коли побачила іншу, діло не в тому, що та погана, а діло в тому, що Кристина дуже жіночна і шикарна”
  • “Завжди захоплювалась вашою красою, зовнішньою і внутрішньою! Вашим смаком і відчуттям стилю”
  • “Постійно надихаюсь вашими образами”

Нагадаємо, що Володимир Остапчук і Христина Горняк побралися у 2020-му році. Заради неї ведучий полишив свою першу дружину Олену Войченко, яка народила йому двійко дітей. З другою обраницею у шоумена наступників не було, а ось з Катериною Полтавською все може бути, адже знаменитість вже говорив, що не проти знову стати батьком.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини