Рубрики: Стиль

Олена Зеленська на саміті вигуляла нову пишну вишиванку: дизайнерська річ за скромні гроші (ФОТО)

Олена Зеленська завжди вміла вражати стилем і підтвердила це вчергове у Вільнюсі на саміті НАТО. Перша леді України знову підкорює серця аутфітом.

Олена Зеленська, яка чимало років була у тіні свого чоловіка Володимира, вражає вишуканим смаком всіх. Її вміння презентувати стиль “Тиша розкіш” і імплементувати його у ділові образи вражають всіх. Ще однією модною фішкою першої леді є її колекція вишиванок.

Якщо для когось це одяг лише на урочисті події, то для дружини Президента національний стиль — елемент аутфіту. Нещодавно під час саміту НАТО вона показалася на публіці у досить цікавій сорочці.

Gunia Project. Саме такий бренд обрала для себе пані Олена. До речі, у мережі вже відшукали навіть вартість одежини обраниці голови держави. Виявляється, модний елемент гардероба — не за всі гроші. 9800 гривень пішло на цей лук.

Олена Зеленська показала, який носить бренд вишиванок

До речі, Зеленська часто показувалася на світських та політичних заходах у різних брендах, які можуть собі дозволити чимало наших громадян. Наприклад, на початку своєї кар’єри, як представниці України, вона носила сумку Staud, яка коштувала 8 тисяч гривень. Показувалася у кедах Jil Sander за $232, що за тогочасним курсом валют складало близько 7000 грн. На День Незалежності у 2019-му році на головній площі країни її побачили у човниках Kachorovska atelier, які на той момент можна було взяти за 2600.

Олена Зеленська показала, який носить бренд вишиванок

Але й не соромилася виходити у світ кохана Президента і у недешевих туфлях Jimmy Choo, які можна придбати щонайменше за 500 євро. Бувала на публіці і в піджаку за 12 000 грн. Одяг з червоної тканини елегантно підкреслив її вроду, але й викликав обговорення у мережі. Мовляв, чи не забагато витрачає на свої наряди знаменитість.

 

Поділитися