Асиметричне каре – найтрендовіша стрижка 2023 року: чи пасуватиме ця зачіска Марічці Падалко і Аллі Мазур

Зачіска каре — універсальна стрижка, яка була популярна у всі часи. Марічка Падалко з Аллою Мазур стали її амбасадорами. Розбираємося, кому вона пасує більше.

Невідомо, коли саме модницям прийшла ідея зробити стрижку каре, але беззаперечно ця зачіска стала фавориткою на багато років вперед. Справжній бум на неї прийшовся у “ревучі” двадцяті, а модною стали вважати після того, як впливова танцюриста та майстриня аргентинського танго Ірена Касл, почала стригти волосся вище плечей по одній лінії.

Сьогодні кожна поважаюча себе пані хоч раз робила каре, а для багатьох дівчат — це справжній символ нової сторінки у житті, адже часто обрізаються локони у таку форму після розірвання стосунків.

Найпопулярнішими володарками каре на теренах українського шоу-бізнеса є Марічка Падалко та Алла Мазур. Ці ведучі мають різний типаж обличчя, але обом напрочуд стрижка підходить.

Марічка Падалко розповіла про стосунки з донькою свого сина
Стилісти обговорили, кому більше пасує каре: Падалко чи Мазур

Дружина Єгора Соболєва, маючи кругле обличчя, за допомогою форми видовжує собі вилиці. Чіткі лінії зірка робить завдяки темному кольору волосся. Крім цього, короткі локони створюють об’єм на голові, додаючи селебріті повітряності.

Як Алла Мазур вкладає волосся?
Стилісти обговорили, кому більше пасує каре: Падалко чи Мазур

У її колеги Алли обличчя видовжене і його вона коригувала чубчиком та скошеним стилем стрижки. Високе чоло акуратно виглядало під коником, а гостре підборіддя прикривалося пасмами. Цікаво, що у молодості вона навпаки відкривала личко, зачісуючи каре на потилицю.

Проте, після 2019-го пані Мазур довелося змінити свій звичний образ. Через своє онкозахворювання вона втратила розкішне волосся та змушена була пробувати щось нове. Експеримент вдався і її стрижка-їжачок прийшлася не лише прихильникам, а й їй самій до душі. Крім цього, знаменитість стала приміряти нові аксесуари, як-от, наприклад, окуляри у роговій оправі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини