Олена Зеленська, Катя Осадча та інші зірки масово відмовляються від гель-лаку: тільки натуральний манікюр

Все частіше українські модниці відходять від яскравості та викликів у моді і стають справжніми прихильницями натуральності. Цього разу новим трендом стали натуральні нігті.

Раніше, кожен хотів виділитися чимось незвичайним і до числа незвичайності тривалий час приписували яскравий манікюр. Зараз в трендах досі тримаються чудернацькі фігурки на нігтях, кольори, які “виривають” очі та багато іншого, але зірки все частіше стають прихильницями манікюру та педикюру у стилі “Тиха розкіш”.

Тиха розкіш – це відтінки молочного або бежевого кольорів, які є однотонними і пасують абсолютно під кожен образ. Це спокійні відтінки, які не викликають відразу, а лише навпаки – дівчина з таким манікюром виглядає по-особливому розкішно і на будь-яких нігтях це виглядає краще, ніж яскраві наліпки, ланцюжки або 3Д фігурки. Зараз зірки або зовсім не фарбують нігтів, або використовують легкі відтінки під колір натурального нігтя.

Олена Зеленська прихильниця натуральності
Олена Зеленська прихильниця натуральності

Багато жінок вважають, що натуральні нігті виглядають більш природно та естетично. Вони можуть бути доглянуті і красиві, навіть без використання штучних матеріалів. Догляд за натуральними нігтями може бути менш затратним у часі та фінансах, оскільки він не вимагає постійних візитів до салону краси для корекції та підтримки штучних покриттів.

Зростаюча екологічна свідомість призводить до більшого інтересу до натуральних і біологічно розкладаючихся матеріалів. Використання акрилових та гелевих нігтів може мати негативний вплив на довкілля через видалення і викидання цих матеріалів. В моді з’являються дизайнерські та стильні варіанти манікюру, які підкреслюють природну красу нігтів, а не ховають їх під штучними матеріалами.

Натуральний манікюр Катерини Осадчої
Натуральний манікюр Катерини Осадчої

Загалом, мода на натуральні нігті відображає тенденцію до природності і здорового способу життя. Однак важливо пам’ятати, що незалежно від того, які нігті ви обираєте, головне – доглядати за ними і забезпечувати їх здоров’я та красу.

Надя Дорофєєва любить спокійні кольори манікюру
Надя Дорофєєва любить спокійні кольори манікюру

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини