Рубрики: Зачіски

Тільки одиниці жінок знають секрет, як насправді правильно наносити бальзам і кондиціонер: волосся буде вдячне

Догляд за волоссям — невід'ємна частина життя кожної красуні, але не всі знають, як правильно користуватися бальзамом та кондиціонером для волосся.

Кожної пори року наше волосся потребує відповідного догляду: маски, бальзами, кондиціонери, шампуні для вашого типу голови і таке інше. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, як правильно користуватися бальзамом та кондиціонером для волосся та в чому їхня відмінність.

Бальзам для волосся

Бальзам використовують для того, щоб надати волоссю додаткового блиску. Найбільше перукарі-стилісти рекомендують купувати та використовувати бальзам для тих, в кого дуже пористе волосся, але це не означає, що іншим типам волосся він не потрібен. Бальзам надає додатковий об’єм, тому якщо у вас біля коренів або майже немає або зовсім відсутній об’єм — цей засіб може кардинально змінити ситуацію.

Бальзам можна використовувати не більше 3-4 разів на тиждень. Він сильно зволожує волосся, тому його не варто тримати довше, ніж 5 хвилин. Наносити його потрібно на кінчики та всю довжину волосся після використання шампуню, уникаючи кореневої зони.

Як правильно наносити бальзам і кондиціонер для волосся

Кондиціонер

Цей засіб краще працює на захист вашого волосся. Якщо ви часто робите укладки, користуєтеся феном чи вирівнювачем для волосся — вам необхідний кондиціонер. Його головна властивість — вирівнювання верхнього шару волосяного покриву і робить ваше волосся слухнянішим. Ваше волосся вкривається додатковим захисним шаром і таким чином не ламається через різноманітні махінації та експерименти із зачіскою.

Цей засіб потрібно наносити в самому кінці і використовувати його можна кожного разу після миття голови, маски та бальзаму для волосся. Тримати кондиціонер потрібно не більше 2-3 хвилин, бо він дуже швидко починає діяти.

Поділитися