ТОП-5 варіантів смачних начинок для пельменів: з чим, крім фаршу, приготувати домашні пельмені

Пельмені - класична страва, яку любить кожен українець, але не кожен знає, що пельмені можуть бути такими ж ідеальними з іншою начинкою крім фаршу.

Пельмені дуже люблять їсти всі українці. Для нас це звичайна неоригінальна страва, але її можна дуже сильно урізноманітнити, якщо знати, як правильно підібрати начинку окрім фаршу. Редакція сайту Добрі новини підготувала для вас ТОП-5 найкращих начинок для пельменів.

Грибна зі шпинатом

Такий варіант начинки пасує для тих, хто не дуже любить мʼясо, але насолодитися пельменями ніколи не проти. Вам потрібно буде перемішати цибулю, гриби (будь-які), які вам подобаються, ми рекомендуємо не відходити від класики і приготувати шампіньйони, а також шпинат. Все це можна або протушкувати на пательні, а потім додавати до пельменів, або додати у сирому вигляді та довести до готовності у кастрюлі.

Свіжі овочі

Така начинка доволі специфічна, але вона пасує тим, хто на дієті або хоче відмовитись від жирних та смажених продуктів. До речі, слова про те, що на дієті не можна взашалі їсти тісто – просто міф. Для приготування такої начинки вам потрібно перемішати свіжі овочі: буряк, морква і капуста і перемішати з зеленню чи улюбленими спеціями.

ТОП-5 найкращих начинок для пельменів крім фаршу
ТОП-5 найкращих начинок для пельменів крім фаршу

Сир та зелень

Тут все просто. Потрібно перемішати сир, зелень і спеції. Для ідеального смаку краще додати трішки часнику. Далі можна додавати до тіста і варити у киплячій воді.

Куряче філе з грибами

Для приготування такої начинки ви можете достосуватися до декількох способів: куряче філе можна зварити, посмажити або запекти. Потім додаємо грибочки, перемішуємо зі спеціями і починаємо ліпити пельмені. Це ідеальна страва для дітей, які не люблять свинний чи телячий фарш.

Гарбузова начинка з морквою

Ці два продукти потрібно очистити, натерти на дрібній тертці і перемішати. Далі хліб обовʼязково запікати ці продукти, щоб вони не втратили свого неповторного смаку під час термічної обробки. Для кращого смаку додайте сир або зелень.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини