Рубрики: Рецепти

Зустрічаймо Новий рік 2024 смачно: рецепт ідеального салату для святкового столу з куркою та апельсином

Гарантуємо, що цей салат сподобається любителям незвичайних смакових поєднань. Смажена курка, трішки апельсину та вишуканий, ресторанний соус прикрасять ваш святковий стіл.

Готувати смачно та у стилі ресторану – просто, попри розповсюджену думку про зворотне. Для того, щоб вразити гостей кулінарними навичками, варто просто знайти “смачну формулу”. Ділимось простим рецептом апетитного салату з незвичайним поєднанням інгредієнтів. Спробуйте приготувати таку закуску один раз, і вона стане головною зіркою на кожному вашому застіллі. Отже, берімося до справи!

Кулінари поділились швидким рецептом незвичайного салату з апельсинами до новорічного столу

Інгредієнти

Для салату:

  • Помідори черрі – 300 г;
  • Куряче філе – 400 г;
  • Стручкова квасоля – 200 г;
  • Салатний мікс – 100 г;
  • Сіль і перець на смак.

Для заправки:

  • Сік одного апельсина;
  • 1 ст. ложка рідкого меду;
  • 4 ст. ложки оливкової олії;
  • 1/2 ст. ложки соєвого соусу.

Спосіб приготування:

Для початку потрібно приготувати куряче філе. Наріжте його на невеликі шматочки, розігрійте олію на сковороді та викладіть м’ясо смажитись. Готуйте курку до моменту, поки вона не підсмажиться з обох боків і не приготується зсередини. З обох боків має бути хрумка золота скоринка. Не варто готувати м’ясо занадто довго – воно має залишатись достатньо соковитим. Перекладіть курку на паперові рушники, аби забрати зайву олію. Стручкову квасолю також потрібно підсмажити – можете це зробити на тій самій сковороді після курки.

Поки смажене м’ясо та квасоля холонуть, почніть “збирати” салат. На тарілку, на якій будете подавати закуску до столу, викладіть подушку із зелені. Наступним кроком викладіть помідори черрі, які попередньо розрізали навпіл. Далі потрібно викласти стручкову квасолю та курку. Тепер приготуйте соус і полийте ним отриману закуску.

Кулінари поділились швидким рецептом незвичайного салату з апельсинами до новорічного столу

Таку апетитну закуску варто подавати до столу одразу ж після приготування. Ще тепла курка ідеально смакуватиме зі свіжою зеленню, помідорами черрі та смачною квасолею. Б’ємось об заклад, що такий апетитний салат підкорить ваших гостей. Смачного!

Поділитися