Рубрики: Рецепти

Ніяких складнощів: смачний перекус усього з трьох простих інгредієнтів. Улюблений рецепт 1 січня

Така проста закуска точно стане вашою улюбленою, адже не відніме багато часу на приготування та виявиться ситною та апетитною. Обов'язково спробуйте цей рецепт.

Іноді не хочеться вигадувати складних страв – натомість хочеться швидко приготувати просту та апетитну закуску, яка сподобається навіть примхливим їдокам. Достатньо змішати декілька простих інгредієнтів – і неймовірно апетитна страва до вашого столу буде готова. Хутчіше записуйте цей нереально легкий і швидкий рецепт, аби втілити його у життя. Гарантуємо, що тепер ця проста закуска не буде виходити з вашого раціону.

Кулінари поділились простим рецептом смачного та ситного перекусу всього з трьох інгредієнтів

Інгредієнти:

  • Ковбаса;
  • Листкове тісто;
  • Олія.

Спосіб приготування:

Для початку потрібно дістати з морозильної камери тісто та залишити його, аби воно повністю розморозилось. Тим часом наріжте ковбасу на невеликі шматочки та відкладіть. Готове тісто розкачайте у відносно тонкий лист і поріжте його на шматочки бажаного розміру – не занадто великі, але й такі, в які поміститься ковбаса.

Наступним кроком викладіть ковбасу на тісто та загорніть його – сформуйте з нього кульки. На пательні розігрійте достатню кількість олії, аби створити щось на кшталт фритюру. У гарячу олію почергово викладайте кульки з тіста з ковбасою смажитись. Потім перекладайте готову закуску на паперові рушники, аби позбутись від зайвої олії. Готову страву куштуйте гарячою. За бажання, можете додати до ковбаси у тісто сир.

Кулінари поділились простим рецептом смачного та ситного перекусу всього з трьох інгредієнтів

Таке частування швидко позбавить вас від відчуття голоду – смачну та ситну закуску ви можете подати до вечері або обіду, а також легко втамувати голод, просто з’ївши декілька шматочків цієї смакоти. Обов’язково спробуйте приготувати смачну закуску з доступних інгредієнтів за цим легким рецептом. Смачного!

Поділитися