Рубрики: Рецепти

Готую випічку тепер тільки так: взяла 2 курячих яйця та сметану і вийшла дивовижна здоба за пів години

Як здивувати своїх гостей незвичною випічкою? Ось вам рецепт печива, який точно вразить ваших дегустаторів та не залишить їх байдужими й вони ще довго будуть згадувати таке частування.

І хоча для вас важливо, щоб їдоки були задоволені, вам також потрібно, що процес приготування від вас не вимагав багато сил та часу. Саме для цього ми хочемо вас познайомити з цікавим на наш погляд рецептом показного печива з оригінальною формою та повітряною начинкою.

Перед початком приготуванні смаколиків розігрійте духовку до температури 180 градусів, а також добре промийте та застеліть деко, на якому ви будете випікати вироби, пергаментом. Піч бажано потримати ввімкненою до 15 хвилин, аби не було вологи.

Інгредієнти

Кухар поділився рецептом здоби з двох яєць та сметани
  • Курячі яйця середнього або великого розміру 2 штуки
  • Цукор звичайний 110 г
  • Сметана 20% жирності 70 г
  • Борошно 200 г
  • Розпушувач ½ чайної ложки
  • Масло вершкове добре охолоджене 100 г

Приготування

Спочатку приготуйте тісто для печива. Для цього розбийте яйця, відокремивши білки від жовтків. Білки поки що поставте у холодильник, а жовтки змішайте з сіллю. Збийте до однорідності вінчиком, покладіть сметану, всипте просіяне з розпушувачем борошно та натріть на терці масло. Все швиденько замішайте у тісто. Після цього покладіть його у пакет та відправте у холодильник на 30-35 хвилин.

Кухар поділився рецептом здоби з двох яєць та сметани

За цей час приготуйте начинку. Охолоджені білки збийте з цукром міксером на великих обертах до так званих “високих піків”.

Далі на посипаній борошном поверхні стола розкачайте тісто у пласт товщиною приблизно 4 мм. Круглою формою виріжте коржики, у центр яких покладіть по 1 чайній ложці безе. Зліпіть з коржиків пельмені та розкладіть їх на деко.

Випікайте печиво 20 хвилин. Готові вироби посипте ванільним цукром.

Поділитися