Рубрики: Рецепти

Чоловік сказав, що мій борщ має більш насичений колір та смак, ніж у свекрухи: як правильно обсмажити буряк

Приготування борщу - це справжнє мистецтво. В ідеалі він має бути наваристим та мати характерний червоний колір. Для цього потрібно знати деякі хитрощі з приводу буряка.

Існує безліч різноманітних рецептів приготування борщу. Певно, у кожної господині є свої секрети, які роблять цю улюблену страву ідеальною.

Сьогодні ви дізнаєтесь, як обсмажувати буряк, що борщ був насиченого червоного кольору.

Насправді думки господинь розходяться. Декі з них перед додаванням в засмажку запікають або варять буряк та насправді такої необхідності немає.

Ми пропонуємо приготувати заправку за нашим способом. Він не тільки гарантуватиме страві ароматність та яскравість, але й суттєво зекономить вам час.

Отже, починаємо, як завжди. Нарізаємо кубиками цибулю, а моркву і свіжий буряк натираємо на крупній тертці.

Далі ставимо на плиту сковорідку, наливаємо рослинну олію та розігріваємо пательню. Спершц викладаємо порізану цибулю та обсмажуємо протягом 3-4 хвилин. Після цього до сковорідки додаємо натерту моркву і через пару хвилин буряк. На середньому вогні обсмажуємо все хвилин 10. Солимо та перчимо за смаком, після чого додаємо улюблений томатний соус. Також можна використовувати кетчуп – буде дуже смачно. Тушкуємо все разом 5 хвилин. За бажанням додаємо улюблені спеції. Також добре пасуватиме мелений лавровий лист.

Як правильно обсмажити буряк, щоб отримати ідеальний червоний борщ

Після цього готову засмажку додаємо до м”ясного бульйона, в якому вже вариться картопля. За хвилин 5-7 до готовності кладемо в каструлю нашинковану капусту та подрібнену зелень. Доводимо до смаку спеціями і насолоджуємось неймовірно смачним, наваристим та яскравим червоним борщем. Спробуйте приготувати саме так і вже не будете готувати інакше. Смачного!

Поділитися