Готую філе свинини тепер тільки так: найкращий та найлегший рецепт з сиром, який прийде до смаку всім

Серед багатьох способів приготувати свинину ми впевнені, що цей точно заслуговує на увагу. Варто спробувати приготувати саме так, тому що м'ясо за цим рецептом виходить дуже ніжним.

До того ж ви отримаєте не абияке задоволення як від приготування страви та частування нею, а й від вдячності, якою ваші дегустатори обов’язково й заслужено нагородять свого креативного кухаря.

Окрім продуктів вам також знадобиться духовка, що попередньо розігріта до температури 200° C, а також деко або форма для запікання, застелене фольгою.

Інгредієнти

Як приготувати свинину з сиром: простий корисний рецепт
  • Філе свинини 300 г
  • Сир твердий 70 г
  • Ківі 1 штука
  • Олія 3 столові ложки
  • Борошно 3 столові ложки
  • Сіль та чорний мелений перець на ваш смак

Приготування

Як приготувати свинину з сиром: простий корисний рецепт

Спочатку підготуйте продукти. Свинину поріжте на приблизно однакові шматочки товщиною десь 2 см. Кожен посипте з обох боків сіллю та чорним меленим перцем. Далі розкладіть їх на дошці, накрийте харчовою плівкою та відбийте ретельно кухарським молотком так, щоб вони стали завтовшки 3 мм.

Тепер у пласку тарілку просійте борошно. У окремий посуд натріть на терці сир. Ківі відчистьте від шкірки та поріжте на однакової товщини кружечки.

У сковорідці розігрійте олію, а потім після того, як шматок свинини обваляєте у тарілці з борошном, викладайте його та обсмажуйте з обох сторін, щоб утворилась коринка.

Смажити до повної готовності м’яса не потрібно, оскільки після смаження м’ясо потрібно відправити спочатку у форму на фольгу.

Тепер вкрийте його порізаними на кружечки ківі, потім, після того, як посиплете його натертим сиром, відправте страву у духовку. Запікати свинину потрібно протягом 15-20 хвилин.

На стіл подавати запечену свинину краще одразу гарячою. Гарніром можуть бути салати зі свіжих овочів, картопляне пюре й таке інше.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини