Цей лосось просто тане у роті: навіть свекруха була вражена, хвалила цілий вечір. Здивуй рідню сьогодні

Всі ми любимо прості, але корисні рецепти. І бажано, щоб особистого часу на приготування йшло максимально мало. Лосось багатий вітамінами В-комплексу, вітаміном D, вітаміном А та мінералами.

Цей варіант приготування просто ідеальний, оскільки майже всю роботу робить за нас духовка, а нам потрібно витратити всього 5 хвилин свого часу. При цьому можна не переживати за фігуру – всі інгредієнти відносяться до легко засвоюваних. А скільки користі! Одна тільки броколі чого варта. Це чудове джерело клітковини. Так вона ще й сповнена вітамінами, амінокислотами, кальцієм, магнієм тощо. Про лосося усі й так у курсі. Тому рекомендуємо цей рецепт!

Секрети приготування лосося в духовці: перевірено шеф-кухарем
Секрети приготування лосося в духовці: перевірено шеф-кухарем

Нам знадобитися:

  • Броколі – 400 грамів. Можна свіжу, можна заморожену. Різниці немає.
  • Лосось – 200 грамів. Краще свіжий і кубиками. Можна взяти слабо солоний.
  • Маленькі помідорки – штучок 10. На свій смак.
  • Два курячих яйця.
  • Рисове борошно – 2-3 ложки.
  • Кокосове молоко – 300 мл.
  • Часник, кріп, сіль, перець – за смаком.

Для початку підготуємо заливку. Це займе буквально кілька хвилин, основний час це шинкування часнику. Можна, звісно, використовувати часникодавку. Для початку все, крім перших трьох інгредієнтів, закидаємо в посудину і заливаємо кокосовим молоком. Для тих, хто вживає звичайне молоко, може використовувати його. Рисове борошно можна теж замінити на звичайне.

Усе добре перемішуємо і переходимо до розкладки основних інгредієнтів. Для цього нам знадобиться посуд для запікання. Дно можна змастити оливковою олією для смаження. Звісно можна використовувати звичайну соняшникову. Заливаємо всю цю справу нашою підготовленою раніше заливкою.

І відправляємо в духовку хвилин на 30. Духовку попередньо розігріваємо до 180 градусів. Пів години можна приділити своїм справам. Зробити маску на обличчя, почитати книжку – кому що подобається. А після насолодитися чудовою, смачною і корисною вечерею. Смачного! Усім гарного настрою і добра!

Популярне

Подібні новини