Секрет, який приховують кулінари: спочатку на сковорідку викласти лід, а лише потім – м’ясо. Фірмовий рецепт

У вас не вийде приготувати дійсно соковите м'ясо, якщо ви не використаєте на практиці цю пораду. Гарантуємо, що такий кулінарний лайфхак переверне ваше життя.

Найпоширенішою проблемою під час приготування м’яса є той факт, що воно часто виходить сухим. Для того, аби приготувати страву апетитною та соковитою, важливо знати декілька простих нюансів і секретів, які просто перевернуть ваш кулінарний світ. Наприклад, для додаткового соку м’ясо готують із використанням льоду. Не можете собі уявити, як це? Хутчіше вивчайте цей неординарний рецепт!

Як приготувати соковите м'ясо на сковорідці – кулінари поділились особливим секретом у домашніх умовах
Як приготувати соковите м’ясо на сковорідці – кулінари поділились особливим секретом у домашніх умовах

Інгредієнти:

  • М’ясо – 500 грамів;
  • Лід – 500 грамів;
  • Вода – пів літра;
  • Цибуля – 1 штука;
  • Часник – 1 головка;
  • Сіль і спеції – на власний смак.

Спосіб приготування:

Найголовніший секрет полягає в тому, аби охолодити м’ясо перед тим, як починати його готувати. Для цього у тарілку потрібно викласти нарізане на шматочки м’ясо, а потім – засипати його льодом. Наступним кроком потрібно додати холодну воду, аби повністю покрити м’ясо. Залиште все на пів години. Тим часом наріжте цибулю та часник і відставте їх.

На розігріту пательню з олією викладіть шматочки м’яса та смажте на середньому вогні протягом 5-10 хвилин. У цей час зверху на кожен шматочок (нарізати м’ясо занадто дрібно не потрібно) викладіть по кубику льоду. Перепад температур та достатня кількість рідини зроблять м’ясо апетитнішим. Через 5-10 хвилин переверніть м’ясо на іншу сторону та додайте цибулю і часник. Смажте до готовності, періодично перемішуючи.

Як приготувати соковите м'ясо на сковорідці – кулінари поділились особливим секретом у домашніх умовах
Як приготувати соковите м’ясо на сковорідці – кулінари поділились особливим секретом у домашніх умовах

Перекладіть готове м’ясо на красиву тарілку, прикрасьте свіжою зеленню та куштуйте. Ви можете подавати м’ясо самостійно, а можете куштувати його з гарнірами та салатами. Смачного!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини