Чоловік вигадав закуску, а я приготувала: страва виходить чудовою, ситною та по-справжньому чоловічою

За таку вечерю вас розцілують. Проста і дуже смачна вечеря з м'ясом. Всі завжди в захваті від такої закуски із простих та доступних продуктів, які є у кожному будинку.

З чого потрібно почати так це з м’яса, практично кожен чоловік любить м’ясо. В даному рецепті використовуємо свиняче м’ясо, стараємось вибрати шматочок не надто жирний. Бажаєте приготувати вишукану закуску? Причому, не витративши особливих зусиль? Тоді цей рецепт для вас.

Приготування:

М’ясо потрібно трохи підморозити, щоб надалі зручніше було нарізати. Потім відправляємо обсмажуватися на сковороду з олією (буквально 1 столова ложка). Перші 2-3 хвилини смажимо на сильному вогні, потім трохи зменшуємо вогонь, готуємо приблизно 25-30 хвилин. У цей час нарізаємо півкільцями цибулю та за 5 хвилин до готовності м’яса, додаємо до сковороди. Чоловіки люблять, щоб цибулька трохи хрустіла. М’ясо солимо (зовсім небагато) і посипаємо чорним меленим перцем. Поки смажиться м’ясо, ще й картоплю приготуємо.

Дві середні картоплини, натираємо на корейській тертці, вимочивши близько 5 хвилин у холодній воді, добре просушуємо за допомогою вафельних рушників, зовсім трохи солимо, а потім у три прийоми обсмажуємо на сковороді з олією, на найсильнішому вогні (будьте обережні можуть бути бризки олії). Крім м’яса та картоплі в даному приготуванні страви використовуємо солоні огірочки, бажано не великого розміру, щоб добре хрумтіли. Їх нарізаємо приблизно таким же розміром, що й м’ясо. Ну ось всі інгредієнти готові, залишається тільки зібрати докупи. Першим шаром кладемо м’ясо із цибулею. Поверх м’яса шар огірків. Ну і завершальним шаром звичайно – смажена картопля із зеленню. Можна подавати до столу! Смачного!

Кулінари поділились рецептом ситної та соковитої закуски з м'ясом
Кулінари поділились рецептом ситної та соковитої закуски з м’ясом

Продукти:

  • М’ясо свиняче – 500 г;
  • Картопля – 2 середні штуки;
  • Цибуля ріпчаста – 1 середнього розміру;
  • Огірки солоні – 4-5 штук;
  • Сіль, чорний мелений перець за смаком;
  • Рослинна олія для смаження.

Смачного! Готуйте із задоволенням для своїх коханих!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини