Тісто на кефірі і консервована рибка: ідеальний закусковий пиріг за 25 хв. На аромат всі сусіди збігаються

Пиріг – це універсальна страва, яку можна приготувати з будь-якою начинкою. Пропонуємо спробувати приготувати пиріг з консервованою рибою та кефіром.

Пиріг зазвичай містить в собі різні інгредієнти, такі як м’ясо, риба, овочі, сир або фрукти, що робить його ситною і задовільною стравою. Пиріг може бути приготовлений з різноманітними інгредієнтами, що дозволяє вам експериментувати зі смаками і текстурами. Ви можете вибрати пиріг, який вам подобається або використовувати ті інгредієнти, які маєте під рукою. Багато видів пирогів можуть бути легко приготовлені вдома за допомогою доступних інгредієнтів і не вимагають великої кількості часу або навичок.

Залежно від використаних інгредієнтів, пиріг може бути здоровим варіантом вечері, якщо в нього включені овочі, магданоз, шпинат тощо. Пиріг – це страва, яка часто подобається всім членам родини, від дітей до дорослих, тому він може бути відмінним варіантом для сімейного обіду або вечері. Редакція сайту Добрі новини підготувала відмінний рецепт пирога з рибою та кефіром.

Простий рецепт закусочного пирога
Простий рецепт закусочного пирога
  • 200 г борошна;
  • 1 яйце;
  • 1 банка рибної консерви;
  • зелень;
  • 1 стакан кефіру;
  • 2 варених яйця;
  • 100 гр тертого сиру;
  • Сіль;
  • Сода.

Для початку, потрібно додати сіль та соду до кефіру та ретельно все перемішати. Після цього додайте яйце та борошно, але не потрібно додавати весь сухий інгредієнт одразу, краще робити це поступово, ретельно перемішуючи, щоб не було жодних грудочок. Після цього приступаємо до наступного етапу – готове тісто переливаємо в форму, попередньо змащену вершковим маслом.

Простий рецепт закусочного пирога
Простий рецепт закусочного пирога

Тепер готуємо начинку. Дрібно нарізаємо яйця та зелень, а потім перемішуємо все з консервованою рибою. Начинку додаємо до тіста і починаємо випікати пиріг. 20 хвилин при температурі 200 градусів буде достатньо. Після випікання слід дістати пиріг, злегка присипати його сиром і дати охолонути. Можна подавати приблизно за 5 хвилин після посипання сиром.

Якщо ви хочете більш детально ознайомитися з рецептом приготування пирога – ви можете це зробити, переглянувши відео на You-Tube каналі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини