Куди пропав Дзідзьо та хто такий Юлік: як змінився відомий український музикант і чому став шоуменом

Бос всіх павуків - музикант з Дзідзьо, покинув склад гурту, ставши шоуменом на ім'я Юлік. Чому чоловік зробив такий вибір, читайте далі у статті.

Український шоумен Юлік прославився завдяки своїй співправці з співаком Дзідзьо, відомими на всю Україну композиціями “Бодька бос всіх павуків”, “Чорний каділак” та інші. Зараз Юлік їздить по Україні та виступає з новою діджейською програмою.

Його справжне ім’я Назарій Гук, народився 23 січня у місті Львів. Батько був музикою, а мати – вчителькою у школі. Майбутній шоумен все дитинство провів близько з музикою, тому він вступив до музичної школи у віці шести років.

Свої перші гроші маленький Назарій заробляв граючи на місцевих весіллях, а потім переїхав до Неаполю, де працювала його мама. Співак вміє грати на багатьох музичних інструментах, тому що багато вчився та побував у різних куточках світу.

Шоумен одружений з Катериною Демченко, в подружжя з 2016 року росте син на ім’я Денис.

Нещодавно його син пішов в перший клас
Нещодавно його син пішов в перший клас

В 2012 році він познайомився з Михайлом Хомою, який і є славнозвісним Дзідзьо. До 2017 року кар’єра музиканта пішла вгору, він співпрацював з співаком, грав на клавішних та відповідав за бек-вокал.

В 2017 році Юлік попрощався з Дзідзьо та заявив про вільне плавання. Він став діджєм, що популяризує українську електронну музику, а також випустив декілька сольних композицій. З Хомою вони залишились в дуже хороших стосунках і час від часу співпрацювали також. Юліка було запрошено на зйомки фільму, яким займався Михайло Хома “Перший раз”.

Прихильники помічають схожість Юліка з Дзідзьо
Прихильники помічають схожість Юліка з Дзідзьо

Окрім Хоми, Юлік знайшов спільну мову з Іриною Білик, Мариною Одольською та іншими.
В 2018 році вони з Павлом Зібровим дали друге життя його відомій композиції “Мертві бджоли не гудуть”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини