Де зараз Олександр Педан: друг Фреймут і Притули випровадив доньку на Захід України, а сам у роз’їздах

Відомий український телеведучий останнім часом рідко з'являється у медіапросторі. Чим займається шоумен Олександр Педан і де насправді перебуває сьогодні?

Один із найвідоміших українських телеведучих та шоуменів здобув свою популярність завдяки спільній праці з легендарною трійцею “золотого часу” українського телебачення. Так, на відміну від свого колеги Сергія Притули, який після початку повномасштабного вторгнення став надпопулярним, Олександр Педан продовжує свою діяльність тихо. Де нині перебуває відомий телеведучий та чим займається?

Чим зараз займається Олександр Педан
Чим зараз займається Олександр Педан

Діяльність Олександра Педана

Після початку повномасштабної війни український ведучий і шоумен віднайшов себе, як і багато інших українців, у волонтерстві. Так, з лютого знаменитість бере участь у благодійних заходах, а також часто влаштовує волонтерські ініціативи. Олександр Педан насамперед є засновником громадського руху “JuniorZ”, який займається популяризацією спорту серед молоді та школярів.

Крім своєї основної волонтерської діяльності, знаменитість також займається й іншими цікавими та корисними речами. Наприклад, два дні тому Олександр Педан відвідав Чернігів з так званою “НеЛекцією”, яка була створена та проведена спільно з фондом UNICEF. З таким же заходом раніше Педан відвідав Житомир.

У рамках своєї діяльності український ведучий проводить з дітьми та їхніми батьками життєво важливі розмови стосовно того, як варто себе поводити в тих чи інших стресових та небезпечних ситуаціях, які можуть трапитись у воєнних реаліях. Основний напрямок діяльності Олександра Педана – навчити дітей дбати про свою безпеку та пом’якшити вплив війни на дитячу психіку.

Олександр Педан зі своєю донькою Валерією
Олександр Педан зі своєю донькою Валерією

Донька Олександра Педана

Нагадаємо, що цьогоріч донька Олександра Педана Валерія завершила навчання у школі та вступила до вищого навчального закладу. Педан молодша вирішила навчатись у Львові та стала студенткою Українського Католицького Університету. Валерія вирішила здобути освіту у спеціалізації “Соціологія”. Олександр Педан коментував вступ своєї доньки в український університет і зазначив, що дуже пишається Валерією, а особливо радий, що вона вирішила залишитись у рідній країні.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини