Тоня Матвієнко показала заплакані очі та розмазану туш: дружину Арсена Мірзояна легко зрозуміти

Відома українська співачка неочікувано показалась на своїй Інстаграм-сторінці із заплаканими очима. Що сталось та чому дружина Арсена Мірзояна пустила сльозу?

Тоня Матвієнко, відома українська артистка, поділилась на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм свіжими кадрами. На них співачка показала, як готувала благодійний обід разом із волонтерами, а також продемонструвала, як розплакалась від цибулі. Попри сльози на очах, зірка виглядала доволі щасливою.

Матвієнко готувала благодійний обід

У своєму Інстаграм-блозі Тоня Матвієнко продемонструвала світлину, на якій позує на тлі кухні. На опублікованій фотографії знаменита українська співачка стоїть заплакана та з розмазаною косметикою. Артистка повідомила, що нічого поганого не сталось – до сліз її “довела” цибуля. Матвієнко жартома побажала, аби кожен із нас плакав лише від того, що ріже цибулю.

Тоня Матвієнко розповіла, що розплакалась, поки різала цибулю для благодійного обіду
Тоня Матвієнко розповіла, що розплакалась, поки різала цибулю для благодійного обіду

Крім того, відома українська співачка показала і те, скільки моркви вони з волонтерами нашаткували. Знаменитість на своїй сторінці опублікувала відео, на якому на ґанку українського готелю сиділа біля чималої кількості відерець із нарізаними овочами. Схоже, з цього знаменитість разом з іншими громадськими діячами будуть готувати щось смачне.

Тоня Матвієнко показала, скільки вони з волонтерами наготували благодійного обіду
Тоня Матвієнко показала, скільки вони з волонтерами наготували благодійного обіду

Варто зазначити, що відома українська артистка не зазначила, де саме відбудеться благодійний обід і для кого вони з волонтерами його готували. Втім, знаменитість і її чоловік Арсен Мірзоян вже неодноразово “волонтерили” разом з Юрієм Степаничем. На особистій Інстаграм-сторінці громадського діяча можна знайти його спільні фото з чоловіком Тоні Матвієнко. Схоже, зіркова родина артистів давно допомагає волонтерам.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини