Надя Дорофєєва вагітна? Новий обранець екс-дружини Дантеса видав одну деталь, викривши кохану з головою

Співачка Надя Дорофєєва багато років була заміжньою пані, але дітей у шлюбі з Володимиром Дантесом у неї не було. Нещодавно новий обранець зірки опублікував фото з неоднозначним підписом, яке наштовхує на думку про те, що артистка може бути у цікавому стані.

Надя Дорофєєва чимало років присвятила себе стосункам з Володимиром Дантесом. Проте, у подружжя так і не було дітей. Співачка активно працювала над своїм сценічним образом, їздила гастролями та брала участь в телевізійних проєктах. При чому, сама зірка не вважає себе людиною, яка не бажає обзаводитися малюками.

Надя Дорофєєва та Міша Кацурін мають спільне дитя
Надя Дорофєєва вагітна

Нині ж у неї нове життя. Так само знаменитість присвячує час сцені, але вже разом з новим обранцем Мішею Кацуріним. До речі, у чоловіка є вже двійко діток від попереднього шлюбу, яких він просто обожнює.

Нещодавно він на своїй сторінці в Інстаграмі поділився дуже цікавими думками, які не могли не наштовхнути прихильників на думку про те, що його нова фаворитка при надії.

“Десь там у небесній канцелярії почули мої плани на 2023й”, — написав Михайло.

Звісно, у коментарях йому напророкували появу маленького карапуза від Дорофєєвої. Цікаво, що сама Надя не підтвердила та не спростувала такі чутки.

Чи правда, що Надя Дорофєєва вагітна?

Співачка рідко торкається особистих для неї тем. Проте, нещодавно зірка стрімко змінила свій стиль. Артистка часто виступає у відвертих образах, підкреслюючи свою осину талію, аж раптом вже кілька місяців стала носити об’ємний одяг та силуети “оверсайз”. Багато хто із селебрітіз так робить, аби приховати зайві кіло чи вагітність.

До речі, до таких стильних прийомів вдавалася і Катя Осадча, коли носила під серцем свого третього синочка від Юрія Горбунова. Пишний живіт неможливо було прикрити лише на останніх місяцях і зірковому подружжю довелося розкрити свій головний секрет публіці.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини