“Наробив дурниць”: Володимир Остапчук розповів про стосунки з колишньою дружиною та натякнув на возз’єднання?

Популярний шоумен Володимир Остапчук розбурхав мережу неоднозначним дописом, де поділився потаємними думками про свою колишню дружину. Дізнайтеся, чи планує чоловік повертатися до родини.

Розлучення Володимира Остапчука з його дружиною Оленою ошелешило всіх прихильників шоу-бізнесу у 2020-му році. Ніхто не міг повірити, що ведучий так просто піде від жінки, з якою був разом з 2007-го та яка подарувала йому двійко дітей.

Володимр Остапчук назвав риси, які йому найбільше подобаються у жінках
Володимир Остапчук розповів про стосунки з колишньою дружиною

Втім, родина розпалася, а зірковий чоловік згодом знайшов собі нову обраницю Христину Горняк. Побралися молоді у жовтні 2020-го року. Всі пророкували цій парі багато щасливих років разом. Нове подружжя спільно зустріло війну і, здавалося, ніщо більше, ніж спільне горе не зможе зміцнити стосунки. Та вже наприкінці 2022, у мережі поповзли чутки про нове розлучення шоумена.

Нині Володимир зовсім не публікує спільних світлин з Христиною, а у новому році і взагалі зробив допис, де жалкує, що все так склалося:

“Багато запитань про Олену, дітей і наші нинішні стосунки, я наробив багато дурниць. Є речі, які не слід було казати чи робити, ніколи і нікому. Мені за них прикро і соромно, але це був я, тому відповідальність за них несу я сам повністю і ще довго нестиму”, — написав Остапчук.

Прихильники почали підтримувати його у коментарях.

Цікаво, що сама Христина Горняк воліє не коментувати теми своїх взаємин з чоловіком. Вона натякнула, що свято Нового року зустрічала навіть не в Україні, а значить і не зі своїм обранцем. Чи дійсно офіційно розлучилися зірки? Не відомо, адже ще жоден з них публічно не заявив про розрив шлюбу.

Нагадаємо, що Володимир Остапчук у березні 2022 року став до лав територіальної оборони, але згодом змінив свою діяльність.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини