Рубрики: Шоу-бізнес

У мережі викрили, де перебуває та як виглядає зараз Оксана Марченко: дружину Медведчука потягнуло додому

Популярна ведуча Оксана Марченко минулого року заслужила репутацію одіозної персони. Зірка записала тонни відео на підтримку свого чоловіка, за що була висміяна у мережі. Де зараз знаменитість та як виглядає? Дізнайтеся у матеріалі.

Оксана Марченко. Ця ведуча свого часу була справжньою улюбленицею українців. Неймовірну популярність їй приніс проєкт “Україна має талант”, а згодом і “Х-фактор”.

Втім, колишні дні слави минули, але й забуття не настало для цієї зірки, адже минулого року вона добряче відзначилася.

Чим Оксана Марченко викликала обурення українців?

На початку війни стало відомо, що дружина Віктора Медведчука, якого давно підозрюють у зв’язках з президентом рф, виїхала задовго до наступу загарбників. Згодом, коли чоловіка Марченко взяли під варту, а сама Оксана вирішила з’явитися у медіапросторі. Окрім десятків відеозвернень до різних лідерів держав з проханням звільнити обранця, ведуча вирішила дати пресконференцію у москві.

Нині дружина політичного діяча безслідно зникла з інтернет-простору. Втім, час від часу все одно спливають її світлини та відео, де користувачі мережі підмітили, що пластичні операції мали місце у житті колишньої зірки. Минулого року у телеграм-каналах промайнула новина про те, що пару дуже схожу на Марченко та Медведчука побачили у Криму.

У мережі викрили, де перебуває та як виглядає зараз Оксана Марченко

Відомо, що у подружжя там є своя вілла, яка нагадує чималий  королівський палац. Мають також знаменитості і власний пляж. Про те, який там інтер’єр можна лише здогадуватися. Маєтки, які довелося вже побачити журналістам відрізняють нарочитою помпезністю та золотавою оздобою Ось, наприклад, полишений маєток Віктора та Оксани на Закарпатті:

У мережі викрили, де перебуває та як виглядає зараз Оксана Марченко

Нагадаємо, що Медведчука передали рф у рамках обміну восени минулого року. До дому натомість повернулися наші боронителі.

Поділитися