Як виглядає єдина дочка Віктора Павліка, красою якої захоплюється навіть його дружина Катя Репяхова? (ФОТО)

Віктор Павлік мав декілька шлюбів та став батьком цілих чотири рази. Як виглядає його єдина донька, яка веде непублічний спосіб життя та що про неї говорить дружина музиканта?

Популярний співак Віктор Павлік може похизуватися чималою кількістю нащадків. Артист поставив на ноги сина-красеня Олександра, виховує маленького Михайлика та щиро пишається своєю єдиною дочкою.

Виявляється, що з нею добре знайома і його нинішня дружина Катерина Репяхова, яка, до речі, і показала фото улюблениці свого чоловіка в Інстаграмі.

Репяхова показала фото Павліка в басейні
Як виглядає єдина дочка Віктора Павліка

Що відомо про дочку Віктора Павліка?

Вона — персона непублічна і з батьком її неможливо побачити разом. Якщо всі сини Віктора вже хоч раз засвітилися перед фанатами тата, то про дочку знали тривалий час лише найближчі музикантові люди. Втім, приховувати свою єдину принцесу він довго не зміг. Тим паче вона подарувала йому онука у 2013-му році!

Звати дівчину Христина і вона вже давно заміжня. Прізвище змінила.

Нещодавно донька Павліка була іменинницею. Привітала її навіть Катерина Репяхова, яка не часто на публіку проявляє почуття до родичів свого обранця. Блогерка написала:

“Подивіться, яка у Михасика рідна сестричка — красуня. А ще іменинниця сьогодні. Вітаємо!”

Як виглядає єдина дочка Віктора Павліка

Схоже, дівчата знайшли легко спільну мову, адже і минулого року Катя не поскупилася на гарні слова привітання для рідні Віктора. А ось про маму Христини — не відомо. Артист не розкриває особистості жінки, яка подарувала йому єдину дочку.

Нагадаємо, що у Павліка був ще один син, якого назвали Павлом. На жаль, хлопець не дожив до сьогодення, адже тривалий час змагався з хворобою та проходив хіміотерапію. Для зірки це була безмежно болюча втрата.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини