Хто з ведучих 1+1 досі не вийшов заміж і не одружився: Лідія Таран, Соломія Вітвіцька, Єгор Гордєєв та інші

Телеканал "1+1" давно славиться своїми ведучими, які стали не лише справжніми кумирами, а й завидними нареченими. Дізнайтеся, хто досі жодного разу не ходив з них до РАГСу і чому.

Багато зірок нашого шоу-бізнесу досі носять статус неодружених. Серед них і популярні ведучі телеканалу “1+1”. Попри свою славу і статус родиною поки обзавестися не вдалося.

Серед таких знаменитостей — справжній ідеал вроди, білявка з блакитними очима, Лідія Таран. Зірка мала стосунки з Андрієм Доманським, але так відносини пара і не узаконила. Проте, від коханого чоловіка дикторка народила донечку.

Хто з ведучих 1+1 досі не вийшов заміж і не одружився

Не носить обручки і її колега Алла Мазур. Вона самотужки виховує свого єдиного сина Артема. Втім, зазначає, що батько дитини не розірвав зв’язки з ріднею. Просто про нього ведуча не бажає багато розповідати з особистих причин.

Хто з ведучих 1+1 досі не вийшов заміж і не одружився

А ось Соломія Вітвіцька хоч і була вже заміжньою, проте, нині перебуває у статусі одиначки. У шлюбі з колишнім у неї не було дітей. Цікаво, що з екс-коханим вона підтримує зв’язок. У мирний час вони допомагали один одному, а минулого року разом з ним волонтерила та проводжала його на фронт.

Хто з ведучих 1+1 досі не вийшов заміж і не одружився

Серед чоловіків на “1+1” також чимало завидних холостяків. І хоча Єгору Гордєєву вже пару років приписують роман з Нелею Шовкопляс, він одружуватися не поспішає. Більше того, всі чутки про свої взаємини з колегою спростовує. Чоловік вважає, що ще не зустрів свою половинку.

Хто з ведучих 1+1 досі не вийшов заміж і не одружився

Руслан Сенічкін також давно отримав репутацію самітника. У свої 43 роки він досі не обзавівся родиною. До речі, його підозрювали у романі з Лідією Таран. Знаменитостей навіть бачили разом на світських заходах, проте, інформація про стосунки не підтвердилася. Також приписували ведучому відносини з Людмилою Барбір.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини