Тіна Кароль вперше розповіла, як допомагає українцям під час відключень світла: передала півтисячі генераторів

Популярна співачка Тіна Кароль розповіла, як разом зі своїм фондом допомагає нині українцям, які через обстріли опинилися у суцільних відключеннях світла.

Нинішня зима — одна з найважчих, адже фактично вся країна живе від включення до відключення світла. Тим не менш, українці продовжують навчатися, ходити на роботу та продовжувати вести свої буденні справи.

Тіна Кароль вперше розповіла, як допомагає українцям

Втім, чимало регіонів постраждали від бойових дій і потребують досі допомоги. Тіна Кароль разом зі своїм фондом організувала доставлення генераторів світла областям, які найбільші були уражені ворогом. Зірці вдалося у співпраці з японською компанією Rakuten передати аж 500 одиниць техніки, які вже отримали адресати. Окремо знаменитість відзначила у цьому ланцюжку допомоги бізнесмена з країни, де сходить сонце, Хіроші Мікітані.

“Усіма силами допомогти нашій державі в культурній та благодійній сферах задля однієї спільної мети — перемоги над обставинами, перемоги над ворогом”, — говорить Тіна Кароль.

Ну, а список населених пунктів, де обладнання чекали найбільше вдалося напрацювати за допомогою Офісу Президента. У мережі підкреслили, що для Тіни було дуже важливо, аби генератори отримали ті, хто найбільше у них мав потребу.

Так, обладнання приїхало у Харківську, Запорізьку, Херсонську та Миколаївська області. Навіть вдалося допомогти Луганській області.

Цікаво, що Фонд Тіни Кароль, який розпочав свою роботу у 2014-му році спершу опікувався лише онкохворими дітьми, а нині опанував новий вектор роботи.

Нагадаємо, що поп-діва вже не вперше долучається до допомоги знедоленим українцям: для 9-річного Єгора з Маріуполя придбала квартиру, а першокласникам захисників з “Азову” придбала все необхідне приладдя для школи.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини