Як виглядає теща Віктора Павліка, яку звати як його колишню: видно в кого вродою пішла його дружина Катя

Віктор Павлік щасливий з новою родиною: стосунки вдалося налагодити навіть з тещею. Як виглядає жінка, яка спростувала всі стереотипи відносин з зятем — дізнайтеся у матеріалі?

Тема сімейних відносин про тещу та зятя має силу-силенну анекдотів і жартів. Стереотипно заведено вважати, що мати нареченої має прискіпливо і суворо ставитися до обранця донечки, аби він її не ображав, балував подарунками та поїздками.

Втім, родина Віктора Павліка — яскравий приклад того, що фольклорний гумор поступово йде у небуття, адже його сімейство карколомно ламає всі стереотипи.

Як виглядає єдина дочка Віктора Павліка
Як виглядає теща Віктора Павліка

Співак завжди позитивно налаштований до мами своєї жінки, і не дарма! Відомо, що саме ненька Каті Репяхової самовіддано полишила все у рідному місті та відправилася допомагати рідним з онуком. Новоспечена бабуся також проявила велику мудрість: вона не стала жити з дочкою та зятем, а стала їхньою сусідкою.

Та не обійшлося і без іронії. Активна теща музиканта є тезкою його третій дружині, Ларисі. Втім, прихильники не знайшли у неї взагалі жодних спільних рис з екс-обраницею співака.

Більше всіх шанує маму, звісно Катя Репяхова. Вона активно публікує світлини з нею, які збирають десятки захопливих компліментів:

  • “У мене теж така мама була, подружка, це дуже класно!”
  • “Три покоління. Обожнюю такі фото”
  • “Такі всі схожі і гарні”

Цікаво, що у Віктора Павліка також ще жива ненька. Проте, так, як Лариса вона не сидить з онучком та не допомагає сину з побутовими питаннями. Причина — дуже проста і навіть Катя Репяхова не раз її озвучувала: її свекруха вже в літах, а тому вже заслужено відпочиває.

Нагадаємо, що артист одружився зі своєю концертною директоркою у 2020-му році, але пишного весілля не було через карантин та смерть сина Павла.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини