Ікона стилю Тіна Кароль позувала в одязі з принтом ЗСУ: не в кольорі хакі, але патріотично (ФОТО)

Популярна співачка і зірка мережі Тіна Кароль не байдужа до моди. Дізнайтеся у матеріалі, як стильно поп-діва представила принт ЗСУ та чи вподобали його прихильники.

Улюблениця мільйонів Тіна Кароль знову вразила всіх новою фотосесією. Співачка постала у кадрі у стильному одязі з принтом ЗСУ. Колекція, яку представила поп-діва несе благодійний характер. Виявляється, таким чином буде зібрано кошти для захисниць. Речей у колекції — чимало, і все таке потрібне для щоденного відмінного вигляду.

“Трикотажні костюми та плаття, кардигани, трендові балаклави, джинсова максі спідниця та багато іншого з принтом із трьох улюблених кожному українцю букв — ЗСУ та лелека орігамі — символ віри і незламності”, — так описала представлений одяг артистка.

Ікона стилю Тіна Кароль позувала в одязі з принтом ЗСУ

Попри те, що більшість прихильників Кароль оцінили такий задум та дизайн, багато користувачів прийшло в Інстаграм зірки, аби висловити своє незадоволення таким сміливим кроком. Вказали також і на помилку в озвучування абревіатури:

  • “ЗЕ ЕС У!!! А не Зе Се У!!!”
  • “Ви ж плакали ходили Києвом з піснями!! Хто ж під час війни про гроші та про моду думає ??”
  • “Крінж”
  • “Ну що за спекуляція”
  • “Сором”

Втім, Тіна давно не реагує на негатив у мережі, адже знає свою справу і не звертає уваги на хейтерів, необ’єктивну критику.

Цікаво, що робота з лінією одягу — не перша у житті співачки. Вона вже позаминулого року демонструвала колготи з написами з власних пісень, а ще представляла дизайнерське взуття. Крім цього, артистка під своїм ім’ям реалізує пахощі для дому, авто та затишні свічки, блокноти, і навіть постільну білизну.

Нагадаємо, що Тіна Кароль також активно займається рекламою українських ювелірних брендів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини