Хто з зіркових чоловіків лишився у тіні своїх знаменитих дружин: Віталій Борисюк, Віктор Павлік та інші

Ці талановиті чоловіки обрали собі у дружини справжніх суперзірок, які вже обігнали своїх милих за рівнем популярності. Дізнайтеся, хто ж з зіркових акторів та співаків лишився у тіні коханих.

Віками у суспільстві складалися стереотипи про те, що чоловік має бути головою родини, більше заробляти від дружини, а якщо працює з нею в одній сфері, то йому слід мати більші здобутки від обраниці.

Втім, наші сучасні зірки карколомно руйнують всі установки та забобони про жінок. Так, наприклад, чимало українських знаменитостей, вийшовши заміж за колег по цеху, стали більш успішними від своїх милих.

Наприклад, сестри Сумські: Ольга і Наталія. Не проходить і тижня, аби імена відомих акторок не майоріли у новинних заголовках. Втім, про їхніх чоловіків, не менш талановитих і працьовитих артистів, у мережі згадують рідше. Віталій Борисюк і Анатолій Хостікоєв вже давно поступилися лаврами слави своїм берегиням.

Хто з зіркових чоловіків лишився у тіні своїх знаменитих дружин

Цікава історія сталася у родині Віктора Павліка. У 2020-му році він взяв шлюб з Катериною Репяховою, своєю концертною директоркою. Одразу це подружжя оповили плітки та чутки, які кохана музиканта зуміла конвертувати собі на користь. Менш ніж за 2 роки вона стала загальновідомою блогеркою, а новини з її сторіз враз потрапляють до медіа. Впізнаваність допомогла цій популярній білявці відкрити свій інтернет-магазин дитячих речей.

Хто з зіркових чоловіків лишився у тіні своїх знаменитих дружин
Хто з зіркових чоловіків лишився у тіні своїх знаменитих дружин

Обскакала за рівнем впізнаваності свого обранця Єгора Соболєва і Марічка Падалко. Нині чоловік в силу своєї військової зайнятості взагалі не з’являється у медіапросторі. Колеги дикторки Катя Осадча також перегнала Юрія Горбунова: тепер вона не просто зірка “Світського життя” та “Голосу країни”, а і знаменитість, яка допомагає з пошуком зниклих українців.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини