Скільки насправді одружувався Святослав Вакарчук, як виглядають таємні дружини та хто подарував сина

Святослав Вакарчук — один із найбільш загадкових співаків українського шоу-бізнесу. Дізнайтеся, скільки разів насправді артист одружувався і чому став батьком лише у 2021-му році.

Наприкінці 1990-2000-х гурт “Океан Ельзи” набирає шалену популярність, а його учасники стають справжніми супер-зірками. Святослав Вакарчук, як фронтмен збирає навколо себе силу-силенну фанаток, яких понад усе цікавить питання, чи є серце співака вільним.

Та мало хто знав ще тоді, що майже від початку існування колективу, єдина, хто бентежив душу знаменитості була талановита дівчина, яка захоплювалася роботою стилістів, Ляля Фонарьова. Згодом, коли у 2021-му році популярний чоловік розкаже про розлучення, її одразу охрестять “студентським коханням” рокера.

Скільки насправді одружувався Святослав Вакарчук

Чимало років знаменитий виконавець не брав шлюбу з обраницею. Тим не менш, він удочерив її дочку від першого шлюбу та виховував, наче рідну. Втім, власних дітей у пари не було.

Ніхто і не міг подумати, що стати батьком ще було написано на долі Святослава. Після того, як артист завершив стосунки з екс-коханою, через короткий час стало відомо, що у нього народився син. Хлопчика назвали Іваном, а прихильники почали шукати інформацію про те, хто ж став мамою цього малюка.

Скільки насправді одружувався Святослав Вакарчук

У романі з Вакарчуком запідозрили продюсерку та директорку Radioaktivefilm Євгенію Яцуту. У мережі промайнули чутки, що ця пані співпрацювала з “Океаном Ельзи” і таким чином могла познайомитися з фронтменом гурту. Перед тим, як з’явилася новина про народження первістка у музиканта, жінку бачили вагітною. Минулого року також стало відомо, що потенційна обраниця артиста знову при надії. І у 2022-му зірковий чоловік повідомив, що у нього народилася тепер дочка. Дівчинку назвали Соломією.

Та чи одружений Святослав нині — не відомо.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини