Максим Галкін показав, як сильно змінило його закордонне життя: Алла Пугачова не впізнає смаглявого чоловіка

Популярний гуморист Максим Галкін вже давно виїхав з рф та почав своє закордонне життя. Дізнайтеся, як зараз виглядає знаменитість і чим займається.

Максим Галкін і Алла Пугачова стали справжнім відкриттям минулого року: знаменитості, які не раз виступали на федеральних каналах, були дотичні до політичних кіл рф, різко засудили дії кремля та путіна.

Нічого іншого, як виїхати з держави цьому подружжю не лишалося, адже попри свій статус і зв’язки їх одразу спробували зробити вигнанцями свої ж колеги. Вирішили змінити знаменитості життя кардинально. З холодної болотяної місцевості вони рушили до сонячного Ізраїлю. Втім, гуморист нині не тільки там проводить свої дні, а і їздить з виступами по всій Європі.

Максим Галкін чесно розповів про свій шлюб
Максим Галкін показав, як сильно змінило його закордонне життя

Прихильники не могли не помітити, як сильно змінився популярний чоловік. Обранець Примадонни зробив собі світліше волосся та позбувся кучерів. Крім цього, ласкавий клімат позитивно на ньому відбився: артист порядно засмаг та виглядає нині, як пересічний житель півдня. Навіть колишня продюсерка Світлани Лободи, Нателла Крапівіна відзначила, що її колега по шоу-бізнесу став виглядати молодше.

Цікаво, що Максим ніяк не коментував своє перевтілення, а його кохана Алла і взагалі майже не з’являється у медіа-просторі. Співачка востаннє світилася на публіці ще минулого року: то папараці фільмували зірку на прогулянці з дітьми, то друзі, з якими вона бачилася у москві публікували кадри з Пугачовою.

Нині ж улюблениця мільйонів веде тихе життя, виховуючи своїх дітей. Галкін же продовжує розвиватися творчо і підкорює нову аудиторію поза межами своєї батьківщини.

Нагадаємо, що в Алли Борисівни з Максимом двійко наступників: синок Гаррі та донечка Ліза. Малюки вчаться жити у новому соціумі та пробують закордонне навчання.

Популярне

Подібні новини