Дружина Віктора Павліка розповіла, що її чоловік — не байдужий до косметики і майже не має зморшок у 57

Популярний співак Віктор Павлік виявився справжнім борцем за свою молодість. Дружина зірки повідала, що музикант не байдужий до косметики і не тільки до неї.

Знамениті люди дуже піклуються про свій зовнішній вигляд незалежно від статі чи віку. Популярність, впізнаваність та постійна публічність змушує виглядати на всі 100. Віктор Павлік, виявляється, попри свій образ мужнього серцеїда, дуже стежить за собою та користується косметикою.

Про це команді сайту “Добрі новини” стало відомо зі сторіз Катерини Репяхової, дружини артиста. Вона розповіла про б’юті-секрети чоловіка ось так:

“Баня+косметика — щасливий чоловік”

Дружина Віктора Павліка розповіла, що її чоловік — не байдужий до косметики

Цікаво, що сам виконавець ніколи не розкривав своїх секретів молодості. Прихильники помітили, що Віктор у свої 57 років відмінно виглядає, а фанати готові віддати йому свої серця. Примітно, що популярністю серед жінок відомий чоловік користувався з перших років своєї кар’єри та аж чотири рази ходив до РАГСу одружуватися.

Від кожної обраниці має дитину, і лише третього сина, на ім’я Павло нині, на жаль, немає у живих. Хлопець так і не поборов свою хворобу.

Репяхова могла не стати дружиною Павліка
Дружина Віктора Павліка розповіла, що її чоловік — не байдужий до косметики

Останній і четвертий шлюб уклав Павлік у 2020-му році. Його дружиною власне стала Катя Репяхова, яка працювала у нього концертною директоркою. Нині вона — успішна блогерка, секрет популярності якої — дуже простий: весь негатив, який оточував її після весілля (а головним чином кпини дівчина отримувала через нерівність свого шлюбу), змогла спрямувати собі на користь та створити потужний акаунт в Інстаграмі з чималою кількістю прихильників.

Нагадаємо, що Віктор Павлік тривалий час після розлучення з третьою дружиною, Ларисою Созаєвою, вирішував з нею майнові питання.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини