Андрій Задворний показав свою дівчину, яку покохав сильніше Злати Огнєвіч і розповів про головне (ФОТО)

Фіналіст "Холостячки-2" Андрій Задворний чимало часу не розповідав про особисте життя. На День святого Валентина популярний чоловік нарешті показав свою обраницю. І це далеко не Злата Огнєвіч.

Андрій Задворний. Герой цього матеріалу став дуже популярним завдяки проєкту “Холостячка”. У другому сезоні він став обранцем Злати Огнєвіч і завоював її серце.

Та щастя співачки тривало недовго. Дуже скоро після закінчення проєкту пара розбіглася. Цей досвід був травмуючим для артистки, а її вже екс-коханий своєю чергою мало ділився своїми переживаннями стосовно ситуації.

На День закоханих Андрій вирішив вразити відвертістю своїх прихильників та показав, хто насправді став його половинкою. Судячи з відміток у публікації і коментарів під фото, нову дівчину зіркового чоловіка звати Юлією. Разом пара відпочивала на гірськолижному курорті, а фанати не могли не помітити, що молоді розділяють спільні інтереси та просто створені один для одного.

Втім, під світлиною висловили свою думку і ті, хто щиро вірив у почуття Задворного до Огнєвіч. У коментарях написали:

  • “Піар був на “Холостячці”, шкода Злату, що повелась, а так хай буде щасливий”
  • “Кому що”
Андрій Задворний показав свою дівчину

Чим займається нова обраниця Андрія Задворного?

Команда сайту “Добрі новини” знайшла профіль в Інстаграмі нової дівчини блогера. В акаунті є інформація про те, що вона — модель. Проте, чи це основне заняття в обраниці Задворного — не відомо.

Андрій Задворний показав свою дівчину

Видно, що дівчина дуже полюбляє подорожі та відпочинок, часто буває в Ізраїлі. Скільки років новій коханій Андрія важко визначити.

Нагадаємо, що колишній Злати Огнєвіч вже мав серйозні стосунки. У чоловіка також є дочка, яку йому народила екс-обраниця, з дівчинкою блогер продовжує спілкуватися.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини