Віталій Козловський розповів, чи робив собі ботокс та показав видозмінене обличчя: “Губи пухкі на вигляд”

Популярний співак Віталій Козловський може похизуватися відмінним виглядом. Артиста запідозрили у використанні ботоксу для збереження молодості та поліпшення краси.

Віталій Козловський з молодих років міг скружити голову будь-якій панянці. На сцені цей юнак з ліричними піснями завжди вирізнявся поміж своїх колег по шоу-бізнесу. Фанатки і досі шаленіють при його вигляді, але користувачі мережі запідозрили, що артист у 37 років без сторонніх засобів може так молодо виглядати.

“Ваші губи такі чуттєві та пухкі на вигляд. Чи робили Ви коли-небудь ботокс губ?”, — запитали знаменитість в Інстаграмі, на що артист відповів: “От зробив на свою голову”.

Віталій Козловський розповів, чи робив собі ботокс

Заради жарту виконавець показав фото з фільтром, який змінює обличчя.

У чому секрет молодості Віталія Козловського?

Музикант не приховує, що багато займається спортом та веде в принципі здоровий спосіб життя. Його не можливо помітити ні з келихом, ні з цигаркою у руках. Також не бачили Віталія і у нічних закладах чи сумнівних компаніях.

Також видно, що артист загартовується, адже на одне зі свят Водохреща він, усміхаючись, позував біля ополонки, а згодом на камеру пірнув у крижану воду.

Втім, попри те, що кожна його прихильниця мріє бодай, щоб співак хоч глянув на неї, свою даму серця Козловський так і не зміг знайти. Подейкували, що наче зірковий чоловік має стосунки зі своєю концертною директоркою Юлією. Проте, остаточного підтвердження інформації так і не послідувало. Розірвав виконавець відносини і зі своєю потенційною нареченою Раміною.

Нагадаємо, що Віталій Козловський не був одружений, а також він не має рідних дітей. Зараз він активно займається кар’єрою та благодійною діяльністю.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини