Рубрики: Шоу-бізнес

Ольга Мартиновська натякнула, що розійшлася з Володимиром Ярославським: терміново шукає житло для себе і дочки

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська давно не розповідає про особисте життя, але нещодавно у її сторіз з'явилася інформація, яка наштовхує на думку, що знаменитість — одинакує.

Ольга Мартиновська. Героїня цього матеріалу стала надзвичайно популярною завдяки своєму кулінарному таланту. Знаменитість пройшла шлях повністю від учасниці, а згодом і переможниці проєкту “МастерШеф” до судді улюбленого реаліті. До того, як вийти перед камерами у новому статусі, вона тривалий час працювала за лаштунками цієї програми.

Проте, прихильників цікавить не лише її творчість, а й особисте життя. У 2015-м році вона виходить заміж. Втім, навіть поява дитини не уберегла подружжя від розлучення і тому вже багато років Оля ходить у статусі незаміжньої.

Ольга Мартиновська натякнула, що розійшлася з Володимиром Ярославським

Цікаво, але після розриву стосунків, кулінарці почали приписувати роман з Володимиром Ярославським. Дійсно, ці зірки чимало часу проводили разом, публікували світлини з неоднозначним підтекстом, спільно працювали на знімальному майданчику та над книгою. Більше того, на публіці знаменитості не соромилися обійматися і проявляти ніжності. Команді сайту “Добрі новини” також відомо, що після початку війни обидва змогли виїхати за кордон, не раз організовували благодійні обіди на підтримку знедолених українців.

Та нещодавно Мартиновська опублікувала сторіз про те, що шукає нове житло. І помешкання планується лише на двох: на неї та її дочку Віру, яку виховує самотужки.

Ольга Мартиновська натякнула, що розійшлася з Володимиром Ярославським

Чому у ці плани не входить її вірний друг і партнер Вова — не зрозуміло. Кулінарка не дає з цього приводу коментарів.

Нагадаємо, що зірка осіла у Франції, де колись проходила навчання, як переможниця “МастерШеф”. Втім, чи планує там жити постійно Ольга не розповіла.

Поділитися