Рубрики: Шоу-бізнес

Як виглядає і чим займається невістка Оксани Марченко: ідеальна талія, безтурботне життя та прогулянки з сином

Горезвісна українська телеведуча виховує двох дітей – старший син давно перебуває у стосунках і виховує сина. Чим займається невістка Оксани Марченко у розпал повномасштабної війни

Горезвісна Оксана Марченко раніше користувалась особливою популярністю серед української авдиторії. Втім, сьогодні колись відому телеведучу називають “зіркою у вигнанні”. Старший син знаменитості вже має власну сім’ю. Чим займається невістка Оксани Марченко та як зараз виглядає?

Невістка Оксани Марченко

Ким офіційно працює Катерина зараз – напевно невідомо. Втім, до початку повномасштабної війни професійне життя невістки Оксани Марченко було пов’язане з творчістю. Результатами роботи в одній зі сфер, якій дівчина присвячувала багато часу, вона ділилась в особистому блозі. Так, дівчина показувала неймовірні макіяжі, які робила своїм клієнтам.

Невістка Оксани Марченко працювала візажисткою

Крім того, неможливо оминути увагою й іншу частину її професійного життя. Катерина Марченко часто ділиться фотографіями з фотосесій, на яких позує як модель. Крім того, з фотографій у її особистому блозі можна припустити, що дівчина й самостійно фотографує.

Катерина Марченко також працює фотомоделлю

Останнім часом на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Катерина Марченко викладає лише фотографії зі своєю сестрою-близнючкою. Крім того, час від часу знаменитість демонструє в Інстаграм-історіях фото свого сина.

Невістка української телеведучої Оксани Марченко з сестрою та сином

Нещодавно Катерина Марченко також опублікувала фотографію з тренажерного залу. Дівчина зазнімкувала свій образ перед тренуванням. Варто зауважити, що невістка Марченко має відмінну фізичну форму.

Невістка Оксани Марченко показала свою фігуру

До слова, так само важко сказати, чи залишилась Катерина з чоловіком, сином Оксани Марченко, та дитиною в Україні. Ще восени було відомо точно, що зіркова родина залишається у столиці, адже Богдан Марченко підсилив охорону в їхньому особняку. Втім, невідомо, чи після обміну Віктора Медведчука на полонених українських військових сім’я покинула Україну у повному складі.

Поділитися