Ілона Гвоздьова втратила близьку людину: хореографиня щемливо розповіла про чорний день своєї родини

Популярна хореографиня Ілона Гвоздьова поділилася з прихильниками сумною новиною: зірка втратила частинку своєї родини. Емоції знаменитості важко передати.

Ілона Гвоздьова минулого року пережила чимало горя, 2023-й їй також приніс далеко неприємний сюрприз.

У сторіз знаменитість поділилася далеко нерадісною подією свого життя. Вона розповіла про смерть бабусі свого чоловіка. Прихильникам хореографиня показала усміхнену жінку з чарівним поглядом та висловила свої почуття. Зірка написала, що буде завжди пам’ятати родичку обранця дуже щирою і доброю.

Селебріті зауважила, що її рідні давно пішли у небуття, тож близькі коханого їй замінили родину. Ця людина їй стала дуже близькою.

Ілона Гвоздьова втратила близьку людину

Проте, це не єдине горе, яке підкосило Гвоздьову. Редакції сайту “Добрі новини” стало відомо, що у 2022-му окупанти зруйнували будинок її батьків. Ремонт оцінили у тисячі доларів, але Ілона припускала, що на відновлення піде значно більше коштів, ніж та сума, яку підбили спершу.

Обстріляною була і машина її коханого чоловіка. На щастя, ніхто не постраждав, але горя і так було задосить.

Гвоздьова зізналась, чому вирішила відправити свого сина до батьків
Ілона Гвоздьова втратила близьку людину

Тим не менш, зірка не опустила рук та продовжила працювати, аби повернути собі колишнє життя. Разом з милим вона чимало доклала зусиль, щоб розпочати будівництво нового житла. Сама не раз зазначала, що її новий будинок — результат титанічних зусиль.

До речі, нове помешкання не має батарей, адже там усюди — тепла підлога, а ще там є бомбосховище. Завідував усім милий Ілони, так, як не мав іншої постійної зайнятості через війну.

Нагадаємо, що Ілону Гвоздьову минулого року підозрювали у вагітності через публікацію архівних відео у мережі. Втім, всі чутки було спростовано.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини