Які пластичні операції зробили собі жінки Володимира Дантеса Надя Дорофєєва і Даша Кацуріна: викриття

Сучасні жінки заради молодості готові піти навіть до пластичного хірурга. Чи правда, що Надя Дорофєєва і Даша Кацуріна робили собі підтяжки у такому молодому віці?

Нинішній рівень медицини і косметології дозволяє багатьом жінкам зупинити процеси старіння. Ще 30 років тому панянки і не уявляли, що за допомогою уколів можна буде прибрати зморшки, а після годування двох дітей бюст можна буде відновити за кілька днів. Втім, суспільство ще не повністю приймає штучні трансформації людей.

Чимало прихильників Наді Дорофєєвої та Даші Кацуріної цікавляться, чи не робили знаменитості собі пластику, адже їхньої молодості та підтягнутості можна лише позаздрити.

32-річна екс-дружина Володимира Дантеса ніколи не поширювала інформацію про те, які маніпуляції робила зі своїм обличчям, втім, у популярній мережі ТікТок запідозрили, що все ж таки співачка могла збільшувати губи чи навіть корегувати свій носик. Крім цього, була інформація про те, що також могла знаменитість попрацювати над формою очей.

Які пластичні операції зробили собі жінки Володимира Дантеса

А ось її “подруга” Даша Кацуріна не приховує, що все ж таки вправні руки хірурга попрацювали над нею. І хоча обличчя рестораторка своє не змінювала, декольте вирішила підтягнути. Вона вигодувала сама своїх діток, але трансформоване тіло трохи підкорегувала. Лишила повністю задоволена від результату, а ось нюансів процесу операції та реабілітації — чомусь не розкриває.

Які пластичні операції зробили собі жінки Володимира Дантеса

Нагадаємо, що минулого року Надія розійшлася з Володимиром Дантесом та почала стосунки з другом своєї колишньої родини, Михайлом Кацуріним. Бізнесмен же полишив свою дружину Дашу, з якою у нього, власне, і народилися малюки. Полишена матуся почала будувати відносини з екс-чоловіком співачки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини