Рубрики: Шоу-бізнес

Її краса вражає: 75-річна Софія Ротару виглядає в рази молодше ровесниць Ніни Матвієнко і Алли Пугачової

Легендарна українська співачка вражає не лише творчістю та беззаперечними артистичністю та харизмою, але й своєю красою. Як Софії Ротару вдається залишатись такою молодою?

Одна з найвідоміших українських співачок цьогоріч святкуватиме 76 років. Втім, поглянувши на знаменитість, важко одразу осягнути, що знаменитість давно переступила поріг, який у суспільстві заведено вважати “пенсійним”. Софія Ротару точно не виглядає на свій вік, але в чому її секрет?

Секрет молодості Софії Ротару

Коли мова йде про молодість однієї з найвідоміших українських співачок, багато хто одразу припускає, що секрет її краси полягає в пластичних операціях. Хоча Софія Ротару і дійсно користувалась послугами хірургів, на відміну від інших своїх зіркових колег, зуміла не викликати асоціації з жертвами уколів “краси”.

Як Софії Ротару вдається залишатись такою молодою

Найбанальніший, але найголовніший секрет молодості відомої української співачки – правильне харчування та здоровий образ життя. Знаменитість завжди дотримувалась цього принципу, а до правильного режиму сну та здорового раціону Софію Ротару привчили ще з дитинства. Зірка зростала в селі, а тому й прокидалась рано, аби допомагати по хазяйству, та харчувалась правильно, бо родина мала свій город.

Відома українська співачка Софія Ротару виглядає молодшою за своїх одноліток

До слова, город зірка не закинула й коли виросла. На території власного особняка вже у дорослому та свідомому віці знаменитість завела свій город. Річ у тім, що Софія Ротару завжди надавала перевагу виключно натуральним продуктам – зі своєї грядки.

Софія Ротару поділилась порадами, як зберегти молодість

Не менш важливою складовою “вічної молодості” є водний баланс. Найуважніші шанувальники давно помітили, що на кожному виступі Софії Ротару біля неї стоїть пляшечка води. Достатньою кількістю рідини знаменитість живить свій організм і поза сценою.

Відома українська артистка вражає молодістю у віці 75 років

Втім, можна припустити, що найголовніший секрет неймовірної краси Софії Ротару в її щасті, а щасливою людина може бути, тільки якщо займається улюбленою справою.

Поділитися