Рейтинг дружин Володимира Остапчука за віком: Олена Войченко, Христина Горняк, Катерина Полтавська

Відомий український шоумен двічі офіційно розлучався, а невдовзі після розставання з другою дружиною натякнув на серйозний крок із новою обраницею. Скільки років кожній жінці, яку кохав знаменитість?

Особисте життя відомого українського шоумена не припиняє дивувати шанувальників. У 38-річному віці знаменитість був офіційно одружений та розлучався двічі. Нині Володимир Остапчук живе разом із новою обраницею, Катериною Полтавською. Пропонуємо пригадати, скільки років було кожній жінці, з якими зірка будував серйозні стосунки.

Олена Войченко

Володимир Остапчук зі своєю першою дружиною Оленою Войченко
Володимир Остапчук зі своєю першою дружиною Оленою Войченко

Першою дружиною відомого українського шоумена й ведучого ще 2007 року стала перекладачка Олена Войченко. На відміну від свого зіркового ексчоловіка, про власну біографію знаменитість не розповсюджується. Познайомились майбутні колишні ще за студентських років – шоумен тоді навчався на другому курсі, а зіркова обраниця була першокурсницею. Перша дружина Володимира Остапчука на рік молодша за батька своїх дітей, Олені Войченко 37 років.

Христина Горняк

Володимир Остапчук та його друга дружина Христина Горняк-Остапчук
Володимир Остапчук та його друга дружина Христина Горняк-Остапчук

Вдруге відомий український шоумен одружився майже одразу після розлучення з Оленою Войченко. Обраницею Володимира Остапчука стала нотаріусиня та блогерка Христина Горняк. Разом зіркова пара прожила близько двох років, втім восени 2022 року мережею почали ширитись чутки про ймовірне розлучення. Врешті чутки підтвердились. Христині Горняк 36 років, вона на два роки молодша за свого колишнього чоловіка.

Катерина Полтавська

Володимир Остапчук та Катерина Полтавська, з якою він нині будує стосунки
Володимир Остапчук та Катерина Полтавська, з якою він нині будує стосунки

Наймолодшою обраницею відомого українського шоумена стала журналістка з Києва Катерина Полтавська. Стосунки зіркова пара почала у грудні минулого року, а нині вже навіть встигли з’їхатись жити в одну квартиру. Ба більше, шанувальники після неоднозначних Історій Остапчука й Полтавської з паспортного сервісу підозрюють, що пара встигла одружитись. Нова дівчина ведучого молодша за нього на 16 років – блогерці 22 роки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини